בלינצ’ס במילוי גבינה ודובדבנים מקמח כוסמין
שר פיטנס משדרגת את הבלינצ'ס הקלאסי ומשתמשת בקמח כוסמין ובגבינה רזה. התוצאה? בלינצ'ס במילוי גבינה קלים להכנה, בריאים ובמינימום קלוריות
שר פיטנס משדרגת את הבלינצ'ס הקלאסי ומשתמשת בקמח כוסמין ובגבינה רזה. התוצאה? בלינצ'ס במילוי גבינה קלים להכנה, בריאים ובמינימום קלוריות
- שר פיטנס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 109.0 קק״ל 1089.9 קק״לפחמימות 7.3 גרם 72.7 גרםשומן 5.0 גרם 49.7 גרםנתרן 62.5 מ״ג 625.0 מ״גחלבון 4.7 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 15.4 גרםכולסטרול 55.9 מ״ג 558.6 מ״גסידן 164.9 מ״ג 1649.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 90.8 מ״ג 907.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות7 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 109.0 קק״ל 1089.9 קק״לפחמימות 7.3 גרם 72.7 גרםשומן 5.0 גרם 49.7 גרםנתרן 62.5 מ״ג 625.0 מ״גחלבון 4.7 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.5 גרםשומן רווי 1.5 גרם 15.4 גרםכולסטרול 55.9 מ״ג 558.6 מ״גסידן 164.9 מ״ג 1649.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 90.8 מ״ג 907.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 109 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
1 כף סירופ מייפל
-
1 1/2כוסות או 360 מ"ל חלב 3%
-
2 ביצים L
-
2כפות או 30 מ"ל שמן קנולה
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח כוסמין
מלית
-
1גביע או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
3כפות או 45 מ"ל סירופ מייפל
-
1 כוס דובדבנים קפואים
שימון
עיטור
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה מייפל, חלב, ביצים, וניל, שמן וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה.
- משמנים היטב את המחבת עם תרסיס השמן ומוזגים מצקת מהבלילה. מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה באופן אחיד את התחתית. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
- חוצים את הדובדבנים.
- מערבבים את כל חומרי המלית ומחצית מהדובדבנים (שומרים מחצית מהדובדבנים לעיטור).
- מניחים כף מהמלית בחלק התחתון של כל בלינצ’ס ומגלגלים לגליל מהודק. מפדרים באבקת סוכר, מפזרים את חצאי הדובדבנים ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה מייפל, חלב, ביצים, וניל, שמן וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה.
- משמנים היטב את המחבת עם תרסיס השמן ומוזגים מצקת מהבלילה. מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה באופן אחיד את התחתית. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה קלה.
- חוצים את הדובדבנים.
- מערבבים את כל חומרי המלית ומחצית מהדובדבנים (שומרים מחצית מהדובדבנים לעיטור).
- מניחים כף מהמלית בחלק התחתון של כל בלינצ’ס ומגלגלים לגליל מהודק. מפדרים באבקת סוכר, מפזרים את חצאי הדובדבנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
האם אפשר להכינו מקמח רגיל?