בלינצ’ס במילוי קצפת ותותים
קלים להכנה וטעימים בטירוף - בלינצ'ס דקיקים וזהובים במילוי קצפת אוורירית וקוביות תותים. ארוחת ערב מתוקה או ארוחת שבת בבוקר לכל המשפחה
קלים להכנה וטעימים בטירוף - בלינצ'ס דקיקים וזהובים במילוי קצפת אוורירית וקוביות תותים. ארוחת ערב מתוקה או ארוחת שבת בבוקר לכל המשפחה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 154.3 קק״ל 2314.9 קק״לפחמימות 14.9 גרם 223.4 גרםשומן 7.7 גרם 115.0 גרםנתרן 58.5 מ״ג 878.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.6 גרםשומן רווי 4.2 גרם 62.9 גרםכולסטרול 53.4 מ״ג 801.6 מ״גסידן 29.0 מ״ג 434.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 52.1 מ״ג 782.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 154.3 קק״ל 2314.9 קק״לפחמימות 14.9 גרם 223.4 גרםשומן 7.7 גרם 115.0 גרםנתרן 58.5 מ״ג 878.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 55.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.6 גרםשומן רווי 4.2 גרם 62.9 גרםכולסטרול 53.4 מ״ג 801.6 מ״גסידן 29.0 מ״ג 434.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 52.1 מ״ג 782.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
2 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
הגשה
-
30גרם או 3 כפות אבקת סוכר
-
1 קופסה תותים
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- שוטפים את התותים וחותכים לקוביות קטנות.
- מכינים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים, הסוכר והחלב בקערה גדולה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
- מחממים מחבת על אש בינונית, מתיזים את תרסיס השמן ויוצקים כל פעם בערך 1/2 מצקת בלילה תוך תנועה סיבובית שגורמת לבלילה להתייצב באופן שווה על פני המחבת. אחרי כ-1/2 דקה, כשעל פני הבלינצ’ס מתחילים להופיע חורים קטנטנים וקצותיהם מתייצבים, הופכים לצד השני (נעזרים בתרווד). מטגנים כ-1/2 דקה נוספת.
- מערימים את הבלינצ’ס המוכנים על צלחת.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מניחים במרכז כל בלינצ’ס כ-2 כפות מהקצפת, מפזרים את התותים ומגלגלים.
אופן הכנה
- שוטפים את התותים וחותכים לקוביות קטנות.
- מכינים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים, הסוכר והחלב בקערה גדולה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
- מחממים מחבת על אש בינונית, מתיזים את תרסיס השמן ויוצקים כל פעם בערך 1/2 מצקת בלילה תוך תנועה סיבובית שגורמת לבלילה להתייצב באופן שווה על פני המחבת. אחרי כ-1/2 דקה, כשעל פני הבלינצ’ס מתחילים להופיע חורים קטנטנים וקצותיהם מתייצבים, הופכים לצד השני (נעזרים בתרווד). מטגנים כ-1/2 דקה נוספת.
- מערימים את הבלינצ’ס המוכנים על צלחת.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מניחים במרכז כל בלינצ’ס כ-2 כפות מהקצפת, מפזרים את התותים ומגלגלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן