-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3327.3 קק״ל 3327.3 קק״לפחמימות 306.4 גרם 306.4 גרםשומן 169.5 גרם 169.5 גרםנתרן 5059.4 מ״ג 5059.4 מ״גחלבון 125.2 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרםשומן רווי 18.1 גרם 18.1 גרםכולסטרול 888.3 מ״ג 888.3 מ״גסידן 947.7 מ״ג 947.7 מ״גברזל 19.0 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 2808.4 מ״ג 2808.4 מ״גאבץ 13.8 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות306 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3327.3 קק״ל 3327.3 קק״לפחמימות 306.4 גרם 306.4 גרםשומן 169.5 גרם 169.5 גרםנתרן 5059.4 מ״ג 5059.4 מ״גחלבון 125.2 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 37.0 גרם 37.0 גרםשומן רווי 18.1 גרם 18.1 גרםכולסטרול 888.3 מ״ג 888.3 מ״גסידן 947.7 מ״ג 947.7 מ״גברזל 19.0 מ״ג 19.0 מ״גאשלגן 2808.4 מ״ג 2808.4 מ״גאבץ 13.8 מ״ג 13.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3327 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים M
-
1 כפית תמצית שקדים
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
-
2כוסות או 200 גרם שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן