ביסקוטי

קבלו מתכון נפלא של ביסקוטי - עוגיות איטלקיות מפורסמות, פריכות, קראנצ'יות וסופר טעימות, שפשוט להכין בבית, וכיף להגיש ליד הקפה או תה
קבלו מתכון נפלא של ביסקוטי - עוגיות איטלקיות מפורסמות, פריכות, קראנצ'יות וסופר טעימות, שפשוט להכין בבית, וכיף להגיש ליד הקפה או תה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.1 קק״ל 4132.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 497.1 גרם
    שומן 5.0 גרם 174.1 גרם
    נתרן 68.8 מ״ג 2406.9 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 124.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 47.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 21.8 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 1021.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 2820.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 118.1 קק״ל 4132.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 497.1 גרם
    שומן 5.0 גרם 174.1 גרם
    נתרן 68.8 מ״ג 2406.9 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 124.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 47.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 21.8 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 1021.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 18.7 מ״ג
    אשלגן 80.6 מ״ג 2820.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 14.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. עובדים ב-2 קערות: בקערה אחת מנפים יחד את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה שנייה טורפים את הביצים עם סוכר, סוכר וניל וליקר. יוצקים את הנוזלים לקערה עם החומרים היבשים ומערבבים לקבלת בצק דביק. מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 נקניקים באורך כ-30 ס”מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30 דקות או עד שהכיכרות זהובות ויציבות למגע אך עדיין רכות ללחיצה. מצננים לגמרי.
  5. אל תדלגו על שלב הצינון - אחרת הכיכרות יתפוררו ויהיו קשות מאוד לפריסה. אפשר אפילו לאפות את הכיכרות יום מראש, ולפרוס ולאפות אפייה שנייה למחרת.
  6. פורסים בסכין לחם לפרוסות דקות ומניחים על רשת. מחזירים לאפייה נוספת לייבוש, בחום של 140 מעלות למשך 25 דקות, עד שהפרוסות יבשות לגמרי.
  7. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.

הערות

  • אפשר להחליף את הליקר בכמות זהה של מים/חלב צמחי.
  • אפשר להחליף את השקדים באגוזים לא קלויים, או בתערובת אגוזים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ביסקוטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    Mai Khalily Yassen

    היי לא רשמת חום התנור בהתלחה תודה

      Foody Foody

      ציינו את חום התנור בתחילת המתכון – 170 מעלות. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות