בטטות במילוי רטטוי : תוספת מושלמת ובריאה

  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    113 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 378.6 קק״ל 378.6 קק״ל
    פחמימות 113.4 גרם 113.4 גרם
    שומן 143.4 גרם 143.4 גרם
    נתרן 114.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    חלבון 113.4 גרם 113.4 גרם
    סיבים תזונתיים 113.4 גרם 113.4 גרם
    שומן רווי 117.6 גרם 117.6 גרם
    כולסטרול 113.4 מ״ג 113.4 מ״ג
    סידן 113.7 מ״ג 113.7 מ״ג
    ברזל 113.6 מ״ג 113.6 מ״ג
    אשלגן 113.7 מ״ג 113.7 מ״ג
    אבץ 113.4 מ״ג 113.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    113 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 378.6 קק״ל 378.6 קק״ל
    פחמימות 113.4 גרם 113.4 גרם
    שומן 143.4 גרם 143.4 גרם
    נתרן 114.0 מ״ג 114.0 מ״ג
    חלבון 113.4 גרם 113.4 גרם
    סיבים תזונתיים 113.4 גרם 113.4 גרם
    שומן רווי 117.6 גרם 117.6 גרם
    כולסטרול 113.4 מ״ג 113.4 מ״ג
    סידן 113.7 מ״ג 113.7 מ״ג
    ברזל 113.6 מ״ג 113.6 מ״ג
    אשלגן 113.7 מ״ג 113.7 מ״ג
    אבץ 113.4 מ״ג 113.4 מ״ג
    סגור

מחפשים תוספת מקורית ועמוסת בריאות? נסו להכין בטטות במילוי רטטוי מושלם וקל להכנה. תוספת אולטימטיבית לארוחת שבת, עמוסת רושם ומלאה ביתרונות בריאותיים

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה חלבית
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
2. מניחים את הבטטות על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה ואופים אותן 40 דקות.
3. אחרי 20 דקות הופכים אותן לצידן השני.
4. מוציאים מהתנור ומניחים לבטטות להצטנן מעט.
5. חוצים אותן לאורכן ובעזרת כף מוציאים ממרכזן כשלוש כפות מחית בטטה כדי לפנות מקום לרטטוי.
6. מכינים את הרטטוי: קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות בעזרת אופציית חיתוך הקוביות במוט בלנדר.
7. מחממים במחבת את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את שאר הירקות לעוד כ-2 דקות, לערבוב-טיגון.
8. מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-20 דקות, עד שהטעמים מתמזגים והירקות רכים.
9. מתבלים במלח ופלפל.
10. קולים את השקדים: במחבת ללא שמן ועל אש נמוכה, קולים את שבבי השקדים כ-5 דקות עד להזהבה קלה.
11. מעבירים את חצאי הבטטות לצלחת הגשה יפה.
12. במרכזה של כל חצי בטטה מניחים 2-3 כפות מהרטטוי החם.
13. מפזרים שקדים קלויים בנדיבות ומגישים.
@foody_il איילת שקד במסר לעוקבי פודי, מה אתם אומרים. הכינה את החלה בעצמה או לא? #fyp #פוריו #פוריוישראל #foryoupage #viral #איילתשקד #food #פוליטיקאים #אפייה ♬ צליל מקורי - Foody פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בטטות במילוי רטטוי : תוספת מושלמת ובריאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות