בחושה תפוזים מנצחת

בחושה תפוזים מנצחת זו עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב - מכינים אותה בצ’יק: פשוט טורפים הכל יחד ושולחים לתנור
בחושה תפוזים מנצחת זו עוגה טעימה וסופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב - מכינים אותה בצ’יק: פשוט טורפים הכל יחד ושולחים לתנור
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    313 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3597.2 קק״ל 3597.2 קק״ל
    פחמימות 313.4 גרם 313.4 גרם
    שומן 230.3 גרם 230.3 גרם
    נתרן 1843.2 מ״ג 1843.2 מ״ג
    חלבון 69.4 גרם 69.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 367.0 מ״ג 367.0 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 847.4 מ״ג 847.4 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    313 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3597.2 קק״ל 3597.2 קק״ל
    פחמימות 313.4 גרם 313.4 גרם
    שומן 230.3 גרם 230.3 גרם
    נתרן 1843.2 מ״ג 1843.2 מ״ג
    חלבון 69.4 גרם 69.4 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 21.2 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 1015.2 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 367.0 מ״ג 367.0 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 847.4 מ״ג 847.4 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור

כשאין לי חשק להשקיע (כלומר להפריד ביצים ולהכין עוגת לייקח תפוזים אמיתית) אני מכינה את העוגה הזאת: בחושה סופר-אוורירית שתמיד מצליחה, והכי חשוב – מכינים אותה בצ’יק – פשוט טורפים הכל יחד ושולחים לתנור.

אני אוהבת להרטיב את העוגה המוכנה במעט מיץ תפוזים כשהיא עדיין חמה, כדי להיות בטוחה במיליון אחוזים שהיא תצא עסיסית. אבל אם אתם אוהבים עוגות פחות רטובות, אין בעיה לוותר על שלב זה – היא עדיין תהיה נהדרת.

מעדיפים עוגת קוקוס-תפוזים? החליפו כוס קמח אחת בכוס קוקוס טחון. התוצאה תהיה אפילו יותר עסיסית…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית קוגלהוף 26

עוגה

הרטבה אחרי האפייה (רק אם רוצים)

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד.
  3. משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות. משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
  4. רק אם רוצים שהעוגה תהיה קצת רטובה: מוזגים על העוגה החמה 1/2 כוס מיץ תפוזים בעזרת כף, באופן אחיד.
  5. מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בחושה תפוזים מנצחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות