בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    107 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 639.0 קק״ל 1277.9 קק״ל
    פחמימות 106.5 גרם 212.9 גרם
    שומן 12.6 גרם 25.2 גרם
    נתרן 84.1 מ״ג 168.3 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 253.8 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 117.9 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 257.9 מ״ג 515.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    107 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 639.0 קק״ל 1277.9 קק״ל
    פחמימות 106.5 גרם 212.9 גרם
    שומן 12.6 גרם 25.2 גרם
    נתרן 84.1 מ״ג 168.3 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 253.8 מ״ג 507.6 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 117.9 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 257.9 מ״ג 515.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות – וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים דיאטטיים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
  5. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
  6. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

    Galit Duani

    תודה רבה על המתכון, נראה מושלם! 🙁

קטגוריות

אביזרים

טכניקות