בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 639.0 קק״ל 1277.9 קק״לפחמימות 106.5 גרם 212.9 גרםשומן 12.6 גרם 25.2 גרםנתרן 84.1 מ״ג 168.3 מ״גחלבון 23.7 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 253.8 מ״ג 507.6 מ״גסידן 59.0 מ״ג 117.9 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 257.9 מ״ג 515.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות107 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 639.0 קק״ל 1277.9 קק״לפחמימות 106.5 גרם 212.9 גרםשומן 12.6 גרם 25.2 גרםנתרן 84.1 מ״ג 168.3 מ״גחלבון 23.7 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 253.8 מ״ג 507.6 מ״גסידן 59.0 מ״ג 117.9 מ״גברזל 2.9 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 257.9 מ״ג 515.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות – וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 639 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 קופסת שימורים אננס
-
2 ביצים L
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס אגוזי מלך
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
- מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
- ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
- מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
- מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
- ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
- מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
תודה רבה על המתכון, נראה מושלם! 🙁