-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 424.2 קק״ל 3393.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.7 גרםשומן 39.8 גרם 318.6 גרםנתרן 687.0 מ״ג 5496.4 מ״גחלבון 15.5 גרם 123.9 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרםכולסטרול 36.4 מ״ג 291.3 מ״גסידן 181.6 מ״ג 1452.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 147.6 מ״ג 1181.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
פחמימות2 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 424.2 קק״ל 3393.7 קק״לפחמימות 1.6 גרם 12.7 גרםשומן 39.8 גרם 318.6 גרםנתרן 687.0 מ״ג 5496.4 מ״גחלבון 15.5 גרם 123.9 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרםכולסטרול 36.4 מ״ג 291.3 מ״גסידן 181.6 מ״ג 1452.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 147.6 מ״ג 1181.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 424 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי תרד ובולגרית
-
4 כוסות עלי תרד
-
250 גרם גבינת פטה 5%
-
250 גרם גבינה צהובה 28%
בצק
-
1 ק"ג בצק עלים קפוא
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- בקערית מערבבים את הביצה עם החומץ.
- מכינים את המילוי: שוטפים היטב את התרד ומייבשים במייבש חסות או על מגבת נייר. קוצצים גס בסכין.
- בפומפייה או מעבד מזון מגרדים גס את הגבינות ומערבבים עם התרד הקצוץ.
- פותחים לגמרי את גליל הבצק על משטח העבודה. מחלקים למלבנים ברוחב 15 על 20 ס”מ. משמנים בנדיבות את משטח העבודה ומניחים עליו מלבן בצק, כך שהצד הרחב מקביל אלינו. משמנים גם את הבצק עצמו ומרדדים במערוך למלבן הכי דק שאפשר, גדול פי 3 בערך מהגודל המקורי (לא נורא אם הבצק קצת נקרע - העיקר שיהיה דק-דק). מדי פעם משמנים שוב את המשטח והבצק.
- מניחים בפס נדיב את המלית בתחתית מלבן הבצק (5 כפות בערך). מגלגלים לרולדה ומקפלים ל-3. חוזרים על הפעולות עם מלבני הבצק האחרים ושאר המלית.
- מסדרים את הבורקסים בצפיפות על גבי התבנית ומברישים בתערובת הביצה. מקשטים בשומשום ואופים 40-35 דקות להשחמה.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- בקערית מערבבים את הביצה עם החומץ.
- מכינים את המילוי: שוטפים היטב את התרד ומייבשים במייבש חסות או על מגבת נייר. קוצצים גס בסכין.
- בפומפייה או מעבד מזון מגרדים גס את הגבינות ומערבבים עם התרד הקצוץ.
- פותחים לגמרי את גליל הבצק על משטח העבודה. מחלקים למלבנים ברוחב 15 על 20 ס”מ. משמנים בנדיבות את משטח העבודה ומניחים עליו מלבן בצק, כך שהצד הרחב מקביל אלינו. משמנים גם את הבצק עצמו ומרדדים במערוך למלבן הכי דק שאפשר, גדול פי 3 בערך מהגודל המקורי (לא נורא אם הבצק קצת נקרע - העיקר שיהיה דק-דק). מדי פעם משמנים שוב את המשטח והבצק.
- מניחים בפס נדיב את המלית בתחתית מלבן הבצק (5 כפות בערך). מגלגלים לרולדה ומקפלים ל-3. חוזרים על הפעולות עם מלבני הבצק האחרים ושאר המלית.
- מסדרים את הבורקסים בצפיפות על גבי התבנית ומברישים בתערובת הביצה. מקשטים בשומשום ואופים 40-35 דקות להשחמה.
הערות
- מיקום התבניות בתנור לא משנה. אפשר לאפות כמה תבניות בבת אחת
הערות
- מיקום התבניות בתנור לא משנה. אפשר לאפות כמה תבניות בבת אחת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי ,קודם כל תודה על המתכון אחלה אתר ורציתי לשאול 2 שאלות כמה זה בגרם 4 כוסות של תרד? והאם אפשר להשתמש בעלי בייבי תרד במקום ולא לבשל אותם לפני כמו פה?
4 כוסות תרד = 200 גרם תרד. אפשר בהחלט להשתמש בעלי בייבי תרד ולא לבשלם קודם. בהצלחה!