בורקס תורכי עם גבינות ותרד

קרין גורן מכינה בורקס תורכי משגע ממש כמו בשוק במילוי תרד וגבינות. משתמשים בבצק עלים מוכן ומכינים בורקס פריך במהירות ובקלי קלות
קרין גורן מכינה בורקס תורכי משגע ממש כמו בשוק במילוי תרד וגבינות. משתמשים בבצק עלים מוכן ומכינים בורקס פריך במהירות ובקלי קלות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.2 קק״ל 3393.7 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 12.7 גרם
    שומן 39.8 גרם 318.6 גרם
    נתרן 687.0 מ״ג 5496.4 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 36.4 מ״ג 291.3 מ״ג
    סידן 181.6 מ״ג 1452.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 147.6 מ״ג 1181.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.2 קק״ל 3393.7 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 12.7 גרם
    שומן 39.8 גרם 318.6 גרם
    נתרן 687.0 מ״ג 5496.4 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 36.4 מ״ג 291.3 מ״ג
    סידן 181.6 מ״ג 1452.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    אשלגן 147.6 מ״ג 1181.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי תרד ובולגרית

זיגוג וקישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. בקערית מערבבים את הביצה עם החומץ.
  4. מכינים את המילוי: שוטפים היטב את התרד ומייבשים במייבש חסות או על מגבת נייר. קוצצים גס בסכין.
  5. בפומפייה או מעבד מזון מגרדים גס את הגבינות ומערבבים עם התרד הקצוץ.
  6. פותחים לגמרי את גליל הבצק על משטח העבודה. מחלקים למלבנים ברוחב 15 על 20 ס”מ. משמנים בנדיבות את משטח העבודה ומניחים עליו מלבן בצק, כך שהצד הרחב מקביל אלינו. משמנים גם את הבצק עצמו ומרדדים במערוך למלבן הכי דק שאפשר, גדול פי 3 בערך מהגודל המקורי (לא נורא אם הבצק קצת נקרע - העיקר שיהיה דק-דק). מדי פעם משמנים שוב את המשטח והבצק.
  7. מניחים בפס נדיב את המלית בתחתית מלבן הבצק (5 כפות בערך). מגלגלים לרולדה ומקפלים ל-3. חוזרים על הפעולות עם מלבני הבצק האחרים ושאר המלית.
  8. מסדרים את הבורקסים בצפיפות על גבי התבנית ומברישים בתערובת הביצה. מקשטים בשומשום ואופים 40-35 דקות להשחמה.

הערות

  • מיקום התבניות בתנור לא משנה. אפשר לאפות כמה תבניות בבת אחת

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס תורכי עם גבינות ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    עמרי קרני

    היי ,קודם כל תודה על המתכון אחלה אתר ורציתי לשאול 2 שאלות כמה זה בגרם 4 כוסות של תרד? והאם אפשר להשתמש בעלי בייבי תרד במקום ולא לבשל אותם לפני כמו פה?

      Foody Foody

      4 כוסות תרד = 200 גרם תרד. אפשר בהחלט להשתמש בעלי בייבי תרד ולא לבשלם קודם. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות