בורקס מתוק פתוח

בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.5 קק״ל 846.9 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 176.2 גרם
    שומן 0.6 גרם 8.4 גרם
    נתרן 7.6 מ״ג 105.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 10.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 33.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 94.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 107.5 מ״ג 1505.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.5 קק״ל 846.9 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 176.2 גרם
    שומן 0.6 גרם 8.4 גרם
    נתרן 7.6 מ״ג 105.9 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 10.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 33.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 18.1 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 94.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 107.5 מ״ג 1505.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

זיגוג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
  2. מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
  3. חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
  4. אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
  5. מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.

הערות

  • אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס מתוק פתוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות