בורקס מלאווח עם קשקבל

בורקס מלאווח פריך וזהוב מבצק מוכן במילוי תפוחי אדמה וגבינת קשקבל
בורקס מלאווח פריך וזהוב מבצק מוכן במילוי תפוחי אדמה וגבינת קשקבל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.5 קק״ל 3581.9 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 288.5 גרם
    שומן 15.7 גרם 188.5 גרם
    נתרן 466.7 מ״ג 5600.0 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 115.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 109.1 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 506.1 מ״ג
    סידן 164.8 מ״ג 1977.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 65.0 מ״ג 779.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.5 קק״ל 3581.9 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 288.5 גרם
    שומן 15.7 גרם 188.5 גרם
    נתרן 466.7 מ״ג 5600.0 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 115.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 109.1 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 506.1 מ״ג
    סידן 164.8 מ״ג 1977.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 65.0 מ״ג 779.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומגרדים פנימה את הקשקבל.
  4. מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן וחוצים לשניים (מרכיבים כל בורקס מחצי מלאווח).
  5. שמים כף של המלית בצד אחד של 1/2 המלאווח ומקפלים לשניים.
  6. מהדקים את השוליים בעזרת שיני המזלג, כדי שהם לא ייפתחו באפייה. מסדרים על גבי התבנית, אופים 25 דקות להשחמה ומגישים.

הערות

  • אם רוצים, טובלים את הבורקסים לפני האפייה בקערה עם שומשום, לקישוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס מלאווח עם קשקבל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות