בומב גלידה אוראו – עוגת גלידה עם עוגיות ושוקולד

בומב גלידה אוראו - עוגת גלידה עם עוגיות ושוקולד זו עוגת גלידה טעימה וקלה להכנה, עם בסיס בראוניז, גלידת עוגיות ללא מכונה וציפוי שוקולד
בומב גלידה אוראו - עוגת גלידה עם עוגיות ושוקולד זו עוגת גלידה טעימה וקלה להכנה, עם בסיס בראוניז, גלידת עוגיות ללא מכונה וציפוי שוקולד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.3 קק״ל 3714.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 435.6 גרם
    שומן 24.0 גרם 191.6 גרם
    נתרן 89.8 מ״ג 718.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 115.9 גרם
    כולסטרול 108.0 מ״ג 863.6 מ״ג
    סידן 175.5 מ״ג 1404.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 413.0 מ״ג 3303.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 9 שעות
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.3 קק״ל 3714.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 435.6 גרם
    שומן 24.0 גרם 191.6 גרם
    נתרן 89.8 מ״ג 718.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 72.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 115.9 גרם
    כולסטרול 108.0 מ״ג 863.6 מ״ג
    סידן 175.5 מ״ג 1404.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 413.0 מ״ג 3303.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 13.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית חצי קערה קוטר 22

בסיס בראוניז

גלידת וניל אוראו

ציפוי שוקולד וקישוט

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות את הנייר. משמנים קלות את תבנית הבומב.
  2. קוצצים גס את העוגיות המצופות.
  3. מכינים את הבסיס: ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד ומערבבים לאיחוד.
  4. בקערה נפרדת טורפים את הביצים והסוכר במשך דקה, להקצפה קלה. מוסיפים את תערובת השוקולד החמה ומערבבים מיד.
  5. מוסיפים את הקפה ומערבבים לאיחוד.
  6. מוסיפים את הקמח וטורפים במשך דקה, לתערובת אחידה.
  7. משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-20-18 דקות, עד שהבראוניז מתייצב ומתחיל להיסדק. מצננים לגמרי, מחלצים מהתבנית ומקלפים את הנייר.
  8. מכינים את הגלידה: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאיחוד.
  9. מקפלים לתוך התערובת בעזרת המרית את העוגיות.
  10. משטחים את התערובת בתבנית הבומב. מיישרים את פני הקרם ומניחים בעדינות את בסיס הבראוניז מעל הגלידה. מעבירים למקפיא ל-8 שעות לפחות, להתייצבות.
  11. מכינים את הציפוי: במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה והשוקולד, להמסה, ומערבבים לאיחוד.
  12. טובלים את תבנית הבומב טבילה קצרה בקערה עם מים רותחים (המים אמורים לחמם את התבנית מבחוץ אבל לא לגעת בעוגה עצמה). מחלצים את העוגה בדחיפה מצד אחד והיפוך שלה החוצה מהתבנית (בלי להפוך את הקערה). מניחים על צלחת הגשה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות לפני שמצפים.
  13. מוזגים את הציפוי מעל הגלידה ונותנים לו לטפטף. מקשטים בעוגיות. שומרים במקפיא ומעבירים למקרר לשעה לפני ההגשה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בומב גלידה אוראו – עוגת גלידה עם עוגיות ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות