קרם בוואריה ברוטב טופי

שי-לי ליפא מכינה קרם בוואריה ברוטב טופי קרמל - קינוח מרשים, טעים וקל להכנה שמתאים גם לאירוח בפסח
שי-לי ליפא מכינה קרם בוואריה ברוטב טופי קרמל - קינוח מרשים, טעים וקל להכנה שמתאים גם לאירוח בפסח
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.8 קק״ל 678.5 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 99.3 גרם
    שומן 1.8 גרם 18.1 גרם
    נתרן 9.6 מ״ג 95.7 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 62.7 מ״ג 627.5 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 194.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 23.8 מ״ג 238.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.8 קק״ל 678.5 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 99.3 גרם
    שומן 1.8 גרם 18.1 גרם
    נתרן 9.6 מ״ג 95.7 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 20.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 62.7 מ״ג 627.5 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 194.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 23.8 מ״ג 238.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם

רוטב טופי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. יוצקים את 1/2 כוס החלב לסיר. מפזרים מעל את אבקת הג’לטין בשכבה אחידה ומשהים כ-10 דקות.
  2. מביאים את שאר החלב לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. יוצקים את החלב החם על תערובת הג’לטין ומערבבים היטב. אם נשארים עדיין גושישי ג’לטין מחזירים את התערובת לסיר ומחממים על להבה נמוכה עד להמסה. לא מרתיחים!
  3. מקציפים במיקסר עם וו בלון את החלמונים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. יוצקים את תערובת החלב על תערובת החלמונים ומערבבים.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה ותמצית הווניל לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת החלב. מסננים את התערובת כדי להבטיח שאין גושישי ג’לטין. יוצקים לתבנית סיליקון ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  5. מכינים את רוטב הטופי: מחממים את השמנת והסוכר בסיר על להבה נמוכה עד שהסוכר נמס. מגבירים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה עד שהרוטב מסמיך מעט. מסירים מהלהבה, מצננים ושומרים במקרר עד שבוע.
  6. מחממים את רוטב הטופי 30-20 שניות במיקרוגל או על באן מארי, יוצקים על הבוואריה ומגישים.

הערות

  • הכמות מספיקה לכ-10 תבניות אישיות בנפח 80 מ"ל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם בוואריה ברוטב טופי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות