בדיקות בשלני

  • אסף גרניט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    0
  • הכנה 12 דק׳
    כולל
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    0
  • הכנה 12 דק׳
    כולל
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

הקדמה הקדמתית

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
אסף גרניט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים יחד יוגורט, אבקת סוכר וקמח. לשים ידנית עד שנוצר כדור.
  3. משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה עם מעט קמח וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 5 ס״מ .
  4. שמים 2 כפיות מלית ומניחים עיגול בצק נוסף מעל (כמו רביולי). צובטים את הקצוות לסגירה.
  5. ניתן להוסיף חתיכת מרשמלו ללא סוכר בנוסף למלית וחתיכה נוספת מעל הפופ טארט.
  6. אופים למשך 8-10 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בדיקות בשלני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות