בבקה פרווה

קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הזה של בבקה פרווה - עוגת השמרים המלכותית של הסבתות, פשוטה להכנה, במילוי שוקולד, ובגרסת פרווה טעימה
קבלו מאיתנו באהבה את המתכון הזה של בבקה פרווה - עוגת השמרים המלכותית של הסבתות, פשוטה להכנה, במילוי שוקולד, ובגרסת פרווה טעימה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    686 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6623.3 קק״ל 6623.3 קק״ל
    פחמימות 686.0 גרם 686.0 גרם
    שומן 383.1 גרם 383.1 גרם
    נתרן 364.6 מ״ג 364.6 מ״ג
    חלבון 114.4 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 43.3 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרם
    כולסטרול 763.4 מ״ג 763.4 מ״ג
    סידן 478.3 מ״ג 478.3 מ״ג
    ברזל 24.5 מ״ג 24.5 מ״ג
    אשלגן 2264.1 מ״ג 2264.1 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    686 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6623.3 קק״ל 6623.3 קק״ל
    פחמימות 686.0 גרם 686.0 גרם
    שומן 383.1 גרם 383.1 גרם
    נתרן 364.6 מ״ג 364.6 מ״ג
    חלבון 114.4 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 43.3 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 177.1 גרם 177.1 גרם
    כולסטרול 763.4 מ״ג 763.4 מ״ג
    סידן 478.3 מ״ג 478.3 מ״ג
    ברזל 24.5 מ״ג 24.5 מ״ג
    אשלגן 2264.1 מ״ג 2264.1 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית קוגלהוף 26

בצק

זיגוג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים. מוסיפים סוכר, ביצים, מרגרינה בטעם חמאה ותחליף חלב. מעבדים עד איחוד ומוסיפים מים. ממשיכים לעבד במהירות בינונית עד קבלת בצק חלק, מבריק ומעט דביק (כ-5 דקות לישה בסך הכול). מרססים את הבצק במעט שמן או מכסים. מניחים בצד לתפיחה עד הכפלת נפח.
  2. מכינים את המלית: שמים בסיר מרגרינה, סוכר, קקאו, סוכר וניל, קינמון ושוקולד. ממיסים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם. כשהתערובת אחידה מסירים מהאש ומעבירים לצינון במקרר (כ-20 דקות, עד קבלת מרקם נוח למריחה).
  3. מרכיבים את העוגה, מתפיחים ואופים: מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס”מ ומורחים בחצי מכמות המלית. אם רוצים, מפזרים חלבה מפוררת מעל שכבת השוקולד. מגלגלים לגליל. מפתלים את שני הגלילים שהתקבלו לצורת בורג וסוגרים בעיגול, כך שתיווצר טבעת.
  4. משמנים את התבנית, מעבירים אליה את הבצק ומסדרים אותו בתבנית. מרססים בשמן או מכסים את הבצק. מניחים לתפיחה נוספת, עד שהעוגה ממלאת את התבנית (כ-20-40 דקות).
  5. מברישים את פני העוגה בביצה ומעבירים לתנור.
  6. אופים כשעה. כשהעוגה נאפית מבחוץ ומשחימה, מכסים אותה בנייר כסף וממשיכים לאפות עד שגם פנים העוגה אפוי.
  7. מקשטים ומגישים: מצננים מעט, הופכים את התבנית על צלחת הגשה ומחלצים את העוגה. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בבקה פרווה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות