-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1281.7 קק״ל 2563.5 קק״לפחמימות 62.9 גרם 125.8 גרםשומן 110.7 גרם 221.4 גרםנתרן 62.6 מ״ג 125.2 מ״גחלבון 13.9 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 61.0 גרם 121.9 גרםכולסטרול 342.9 מ״ג 685.8 מ״גסידן 92.2 מ״ג 184.3 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 567.1 מ״ג 1134.2 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
פחמימות63 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1281.7 קק״ל 2563.5 קק״לפחמימות 62.9 גרם 125.8 גרםשומן 110.7 גרם 221.4 גרםנתרן 62.6 מ״ג 125.2 מ״גחלבון 13.9 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 61.0 גרם 121.9 גרםכולסטרול 342.9 מ״ג 685.8 מ״גסידן 92.2 מ״ג 184.3 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 567.1 מ״ג 1134.2 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 1282 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית שוקולד
-
200 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/4כוס או 35 גרם אבקת קקאו
בצק
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. טורפים את הביצה.
- מכינים את המלית: מחממים את כל רכיבי המלית בסיר או מחבת על אש קטנה, להמסה. מצננים עד לקבלת מרקם ממרח שוקולד.
- פותחים את הבצק על משטח העבודה המקומח ומחלקים ל-4 חלקים. מרדדים כל רבע מהבצק למלבן הכי דק שאפשר (באורך תבנית אינגליש קייק אבל יותר רחב). מדי פעם מרימים את הבצק ומקמחים את המשטח כדי שהבצק לא יידבק. מורחים כל חלק ב-1/4 מממרח השוקולד ומגלגלים לרולדה. מפתלים יחד כל 2 רולדות לצורת בורג ומעבירים ל-2 התבניות.
- מכינים את פירורי הבצק: בקערה מעבדים בידיים את החמאה, הסוכר והקמח עד שמתקבלים פירורים לא אחידים.
- מברישים את הרולדות בביצה, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 50 דקות. מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. טורפים את הביצה.
- מכינים את המלית: מחממים את כל רכיבי המלית בסיר או מחבת על אש קטנה, להמסה. מצננים עד לקבלת מרקם ממרח שוקולד.
- פותחים את הבצק על משטח העבודה המקומח ומחלקים ל-4 חלקים. מרדדים כל רבע מהבצק למלבן הכי דק שאפשר (באורך תבנית אינגליש קייק אבל יותר רחב). מדי פעם מרימים את הבצק ומקמחים את המשטח כדי שהבצק לא יידבק. מורחים כל חלק ב-1/4 מממרח השוקולד ומגלגלים לרולדה. מפתלים יחד כל 2 רולדות לצורת בורג ומעבירים ל-2 התבניות.
- מכינים את פירורי הבצק: בקערה מעבדים בידיים את החמאה, הסוכר והקמח עד שמתקבלים פירורים לא אחידים.
- מברישים את הרולדות בביצה, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 50 דקות. מצננים ומגישים.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק
- מומלץ לכסות את העוגה בנייר אלומיניום כשהיא שחומה, בערך אחרי 30 דקות של אפייה
הערות
- הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק
- מומלץ לכסות את העוגה בנייר אלומיניום כשהיא שחומה, בערך אחרי 30 דקות של אפייה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן