ארטיק נוטלה
מעולם לא היה כיף יותר להכין בבית ארטיק נוטלה - קינוח קיצי פשוט להכנה שכיף להכין יחד עם ילדים. אם אין תבנית מתאימה, משתמשים בכוסות פלסטיק חד פעמיות
מעולם לא היה כיף יותר להכין בבית ארטיק נוטלה - קינוח קיצי פשוט להכנה שכיף להכין יחד עם ילדים. אם אין תבנית מתאימה, משתמשים בכוסות פלסטיק חד פעמיות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 363.2 קק״ל 4358.1 קק״לפחמימות 40.3 גרם 484.0 גרםשומן 20.7 גרם 248.6 גרםנתרן 38.0 מ״ג 455.5 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.7 גרםשומן רווי 8.9 גרם 107.3 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 22.0 מ״גסידן 87.4 מ״ג 1049.1 מ״גברזל 3.3 מ״ג 39.5 מ״גאשלגן 308.7 מ״ג 3704.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 12 שעות
-
פחמימות40 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 363.2 קק״ל 4358.1 קק״לפחמימות 40.3 גרם 484.0 גרםשומן 20.7 גרם 248.6 גרםנתרן 38.0 מ״ג 455.5 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.7 גרםשומן רווי 8.9 גרם 107.3 גרםכולסטרול 1.8 מ״ג 22.0 מ״גסידן 87.4 מ״ג 1049.1 מ״גברזל 3.3 מ״ג 39.5 מ״גאשלגן 308.7 מ״ג 3704.9 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 363 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
ארטיק
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 צנצנת נוטלה
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
תוספות
-
6 עוגיות אוראו בינוניות
ציפוי
-
400 גרם שוקולד מריר
-
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הארטיק: טורפים מיכל שמנת מתוקה עם נוטלה, אפשר לחמם מעט במיקרוגל אם השוקולד לא מתערבב טוב פנימה.
- בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ופודינג שוקולד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את תערובת הנוטלה ומקציפים יחד עוד 10 שניות. מפוררים את העוגיות ומוסיפים פנימה. מזלפים מעל סירופ שוקולד ומערבבים בעדינות למראה שיש. ממלאים כמעט עד הסוף כוסות חד פעמיות קטנות. נועצים פנימה את המקל. מקפיאים להתקשות.
- מצפים בשוקולד: מערבבים שוקולד מומס עם שמן. משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ) וטובלים בשוקולד לציפוי. אוכלים מיד או שומרים במקפיא.
אופן הכנה
- מכינים את הארטיק: טורפים מיכל שמנת מתוקה עם נוטלה, אפשר לחמם מעט במיקרוגל אם השוקולד לא מתערבב טוב פנימה.
- בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ופודינג שוקולד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את תערובת הנוטלה ומקציפים יחד עוד 10 שניות. מפוררים את העוגיות ומוסיפים פנימה. מזלפים מעל סירופ שוקולד ומערבבים בעדינות למראה שיש. ממלאים כמעט עד הסוף כוסות חד פעמיות קטנות. נועצים פנימה את המקל. מקפיאים להתקשות.
- מצפים בשוקולד: מערבבים שוקולד מומס עם שמן. משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ) וטובלים בשוקולד לציפוי. אוכלים מיד או שומרים במקפיא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן