ארטיק ביתי בטעם קרם שמנת ועוגיות
איך מכינים קינוח מתוק ב-5 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קיצי במיוחד - ארטיק ביתי שמכינים בקלי קלות, בטעם קרם שמנת עם פירורי עוגיות
איך מכינים קינוח מתוק ב-5 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קיצי במיוחד - ארטיק ביתי שמכינים בקלי קלות, בטעם קרם שמנת עם פירורי עוגיות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 34.0 קק״ל 271.6 קק״לפחמימות 0.2 גרם 1.8 גרםשומן 1.0 גרם 8.1 גרםנתרן 7.1 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.9 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 21.6 מ״גסידן 6.1 מ״ג 49.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 150.8 מ״ג 1206.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 4 שעות ו-5 דק׳
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 34.0 קק״ל 271.6 קק״לפחמימות 0.2 גרם 1.8 גרםשומן 1.0 גרם 8.1 גרםנתרן 7.1 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.9 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 21.6 מ״גסידן 6.1 מ״ג 49.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 150.8 מ״ג 1206.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 34 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות שמנת חמוצה 15%
-
1 חבילה עוגיות אוראו
אופן הכנה
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- שמים את העוגיות בשקית סגורה היטב ושוברים לפירורים בעזרת מערוך או פטיש שניצלים.
- מוסיפים שמנת חמוצה ושברי עוגיות ומקפלים פנימה עם מרית.
- יוצקים לתבניות ארטיקים ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
אופן הכנה
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו מטרפה שמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
- שמים את העוגיות בשקית סגורה היטב ושוברים לפירורים בעזרת מערוך או פטיש שניצלים.
- מוסיפים שמנת חמוצה ושברי עוגיות ומקפלים פנימה עם מרית.
- יוצקים לתבניות ארטיקים ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות שאוהבים: עוגיות שוקולד, עוגיות חמאה וכו'
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות שאוהבים: עוגיות שוקולד, עוגיות חמאה וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן