ארטיקים טבעיים תוצרת בית מ-3 מצרכים
למה לקנות ארטיקים כשאפשר להכין בבית יחד עם הילדים? איילת הירשמן מלמדת להכין ארטיקים טבעיים טעימים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים
למה לקנות ארטיקים כשאפשר להכין בבית יחד עם הילדים? איילת הירשמן מלמדת להכין ארטיקים טבעיים טעימים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 72.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 88.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 121.8 מ״ג 2436.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 20 דק׳כולל 8 שעות
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 72.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.4 מ״ג 88.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 121.8 מ״ג 2436.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 0 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרוקנים את תוכן הפסיפלורות לקערה ומערבבים.
- שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער ומועכים למחית.
- מכינים סירופ סוכר: שמים בסיר את הסוכר והמים ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ שקוף. מסירים מהכיריים ומצננים לגמרי.
- מוסיפים לפירות את סירופ הסוכר בכמות של כפית סירופ לכוס מחית פרי וטועמים. אם צריך עוד מתיקות, מוסיפים עוד קצת ומערבבים.
- מחלקים לכוסות או למיכלים, מקפיאים כשעה, מוסיפים את המקלות ומקפיאים 8 שעות לפחות (עדיף למשך יממה).
אופן הכנה
- מרוקנים את תוכן הפסיפלורות לקערה ומערבבים.
- שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער ומועכים למחית.
- מכינים סירופ סוכר: שמים בסיר את הסוכר והמים ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ שקוף. מסירים מהכיריים ומצננים לגמרי.
- מוסיפים לפירות את סירופ הסוכר בכמות של כפית סירופ לכוס מחית פרי וטועמים. אם צריך עוד מתיקות, מוסיפים עוד קצת ומערבבים.
- מחלקים לכוסות או למיכלים, מקפיאים כשעה, מוסיפים את המקלות ומקפיאים 8 שעות לפחות (עדיף למשך יממה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן