אצבעות שוקולד תפוז

קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    43 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 304.6 קק״ל 3655.1 קק״ל
    פחמימות 43.2 גרם 518.4 גרם
    שומן 12.8 גרם 153.7 גרם
    נתרן 13.0 מ״ג 156.2 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 43.9 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 84.0 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סידן 55.6 מ״ג 667.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״ג
    אשלגן 270.0 מ״ג 3240.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    43 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 304.6 קק״ל 3655.1 קק״ל
    פחמימות 43.2 גרם 518.4 גרם
    שומן 12.8 גרם 153.7 גרם
    נתרן 13.0 מ״ג 156.2 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 43.9 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 84.0 גרם
    כולסטרול 1.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    סידן 55.6 מ״ג 667.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 33.8 מ״ג
    אשלגן 270.0 מ״ג 3240.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית פצפוצים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
  2. מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
  3. פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אצבעות שוקולד תפוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות