אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות
כמה כיף שיש ממתק שוקולד טעים שאפשר לשלוף מהמקרר לביס מתוק. רותם ליברזון מפנקת במתכון של אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות שכיף לנשנש ליד הקפה
כמה כיף שיש ממתק שוקולד טעים שאפשר לשלוף מהמקרר לביס מתוק. רותם ליברזון מפנקת במתכון של אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות שכיף לנשנש ליד הקפה
- רותם ליברזון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 355.0 קק״ל 10649.5 קק״לפחמימות 35.9 גרם 1077.9 גרםשומן 21.6 גרם 648.3 גרםנתרן 62.3 מ״ג 1868.5 מ״גחלבון 4.1 גרם 123.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 67.4 גרםשומן רווי 11.5 גרם 344.3 גרםכולסטרול 19.9 מ״ג 596.7 מ״גסידן 63.5 מ״ג 1903.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 68.9 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 7124.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 37.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
פחמימות36 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 355.0 קק״ל 10649.5 קק״לפחמימות 35.9 גרם 1077.9 גרםשומן 21.6 גרם 648.3 גרםנתרן 62.3 מ״ג 1868.5 מ״גחלבון 4.1 גרם 123.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 67.4 גרםשומן רווי 11.5 גרם 344.3 גרםכולסטרול 19.9 מ״ג 596.7 מ״גסידן 63.5 מ״ג 1903.6 מ״גברזל 2.3 מ״ג 68.9 מ״גאשלגן 237.5 מ״ג 7124.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 37.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 355 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבה תחתונה
-
4 חבילות קליק קורנפלקס
-
500 גרם מחית נוגט
-
50 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 חבילות קליק שחור לבן
שכבה עליונה
-
400 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
2 חבילות קליק שחור לבן
אופן הכנה
- במעבד מזון, כותשים את הקליק קורנפלקס בפולסים עד שנוצרים פירורים לא קטנים מדי. אם אין מעבד מזון, אפשר לשבור באמצעות פטיש שניצלים.
- ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בבאן מרי. מורידים מהאש.
- מוסיפים לקערת השוקולד והחמאה את שברי הקליק קורנפלקס ואת מחית הנוגט ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את התערובת לשתי תבניות מלבניות בגודל 20X30, מרופדות בנייר אפייה.
- נועצים בתערובת הנוגט קליק שחור לבן בשורות מסודרות.
- את התבניות מעבירים למקפיא.
- מכינים את השכבה העליונה: מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד המריר ואת החמאה ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבניות מהמקפיא ושופכים את שכבת השוקולד מעל שכבת הנוגט והקליק שקפאה מעט.
- מעבירים את התבניות למקפיא ל-20 דקות. מוציאים מהמקפיא ומקשטים שוב בקליק שחור לבן בשורות מסודרות. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- חותכים צורות של אצבעות באיזה אורך שרוצים ומגישים קר.
אופן הכנה
- במעבד מזון, כותשים את הקליק קורנפלקס בפולסים עד שנוצרים פירורים לא קטנים מדי. אם אין מעבד מזון, אפשר לשבור באמצעות פטיש שניצלים.
- ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בבאן מרי. מורידים מהאש.
- מוסיפים לקערת השוקולד והחמאה את שברי הקליק קורנפלקס ואת מחית הנוגט ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את התערובת לשתי תבניות מלבניות בגודל 20X30, מרופדות בנייר אפייה.
- נועצים בתערובת הנוגט קליק שחור לבן בשורות מסודרות.
- את התבניות מעבירים למקפיא.
- מכינים את השכבה העליונה: מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד המריר ואת החמאה ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבניות מהמקפיא ושופכים את שכבת השוקולד מעל שכבת הנוגט והקליק שקפאה מעט.
- מעבירים את התבניות למקפיא ל-20 דקות. מוציאים מהמקפיא ומקשטים שוב בקליק שחור לבן בשורות מסודרות. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- חותכים צורות של אצבעות באיזה אורך שרוצים ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן