תבשיל אסאדו עם גרגירי חומוס ולימון כבוש

אבי לוי מפנק במתכון של תבשיל אסאדו חורפי וריחני עם גרגירי חומוס, לימון כבוש ואריסה. בישול ארוך במיטבו
אבי לוי מפנק במתכון של תבשיל אסאדו חורפי וריחני עם גרגירי חומוס, לימון כבוש ואריסה. בישול ארוך במיטבו
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 723.3 קק״ל 2893.3 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.1 גרם
    שומן 41.0 גרם 163.9 גרם
    נתרן 2273.7 מ״ג 9094.8 מ״ג
    חלבון 49.7 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 119.8 מ״ג 479.3 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.8 מ״ג
    אשלגן 1880.7 מ״ג 7522.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 723.3 קק״ל 2893.3 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.1 גרם
    שומן 41.0 גרם 163.9 גרם
    נתרן 2273.7 מ״ג 9094.8 מ״ג
    חלבון 49.7 גרם 198.7 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.1 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 119.8 מ״ג 479.3 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 38.8 מ״ג
    אשלגן 1880.7 מ״ג 7522.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור

test

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אבי לוי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות: קוצצים את הבצל, חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנות, קולפים את הגזרים וחותכים לטבעות דקות.
  2. מחממים שמן זית בסיר. מטגנים את הירקות 8 דקות, עד שמתרככים ומזהיבים מעט. את ראש השום מועכים מעט עם היד ומוסיפים לסיר.
  3. קוצצים את הלימון הכבוש, מוסיפים לסיר יחד עם כל התבלינים וציר הבקר ומטגנים כ-8 דקות עם מכסה.
  4. מוסיפים את האריסה, החומוס והבשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
  5. בינתיים, קולים את החציל על אש גלויה עד שהוא רך. מצננים. לאחר שמתקרר, פורסים באמצע ופותחים.
  6. אחרי שעתיים, טועמים את התבשיל ומתקנים תיבול.
  7. מגישים את המנה: על צלחת מניחים את החציל הקלוי ומעליו את התבשיל.

הערות

  • אם אין ציר בקר אפשר להשתמש במים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל אסאדו עם גרגירי חומוס ולימון כבוש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות