דג אמנון מטוגן ברוטב חמוץ מתוק חריף

דג אמנון פריך מטוגן בשלמותו בשמן חצי עמוק ומוגש עם רוטב תאילנדי, ליים והמון עשבי תיבול
דג אמנון פריך מטוגן בשלמותו בשמן חצי עמוק ומוגש עם רוטב תאילנדי, ליים והמון עשבי תיבול
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 758.0 קק״ל 3032.1 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 123.4 גרם
    שומן 60.7 גרם 242.7 גרם
    נתרן 411.3 מ״ג 1645.0 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 47.6 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 68.6 מ״ג 274.5 מ״ג
    ברזל 28.0 מ״ג 112.1 מ״ג
    אשלגן 787.0 מ״ג 3147.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 758.0 קק״ל 3032.1 קק״ל
    פחמימות 30.9 גרם 123.4 גרם
    שומן 60.7 גרם 242.7 גרם
    נתרן 411.3 מ״ג 1645.0 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 47.6 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״ג
    סידן 68.6 מ״ג 274.5 מ״ג
    ברזל 28.0 מ״ג 112.1 מ״ג
    אשלגן 787.0 מ״ג 3147.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חורצים בכל דג 3 חתכים אלכסוניים מכל צד. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הפלפל, העגבניות, האננס. מבשלים ומסננים את השעועית. קוצצים את עשבי התיבול, פורסים את הבצל וסוחטים מיץ מליים/לימון.
  2. מכינים את הרוטב: מניחים בסיר קטן את שמן הקוקוס, מוסיפים את השום והצ’ילי, ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות והאננס וממשיכים להקפיץ 2 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את הרוטב לפאד תאי וקרם הקוקוס, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את השעועית השחורה.
  4. מחממים את השמן בווק, מוודאים שהוא חם, ומטגנים את הדגים 4-5 דקות. מוציאים לנייר סופג.
  5. מגישים לכל סועד את הדג, את הרוטב בקערה ועשבי התיבול ליד.

הערות

  • דגי האמנון אמורים להיות במשקל 400-500 גרם כל אחד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג אמנון מטוגן ברוטב חמוץ מתוק חריף

הכנתם את המתכון?

כן
    יעל גוטליב

    יצא משו

    אורלי ריינר

    יצא לי בטעם גרביים…

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות