-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 758.0 קק״ל 3032.1 קק״לפחמימות 30.9 גרם 123.4 גרםשומן 60.7 גרם 242.7 גרםנתרן 411.3 מ״ג 1645.0 מ״גחלבון 22.7 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרםשומן רווי 11.9 גרם 47.6 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״גסידן 68.6 מ״ג 274.5 מ״גברזל 28.0 מ״ג 112.1 מ״גאשלגן 787.0 מ״ג 3147.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות31 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 758.0 קק״ל 3032.1 קק״לפחמימות 30.9 גרם 123.4 גרםשומן 60.7 גרם 242.7 גרםנתרן 411.3 מ״ג 1645.0 מ״גחלבון 22.7 גרם 90.7 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרםשומן רווי 11.9 גרם 47.6 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 120.4 מ״גסידן 68.6 מ״ג 274.5 מ״גברזל 28.0 מ״ג 112.1 מ״גאשלגן 787.0 מ״ג 3147.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 758 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
הדגים
-
2 דגי אמנון בינוניים
-
2 כפות שמן קוקוס
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 עגבניות בינוניות
-
1/4 אננס בינוני
-
1/2 כוס רוטב פאד תאי
-
3 כפות קרם קוקוס
-
1 כוס שעועית שחורה
-
1 כוס שמן קנולה
הגשה
-
1 צרור בזיליקום תאילנדי
-
1 צרור כוסברה
-
1 בצל סגול קטן
-
1 ליים קטן
אופן הכנה
- חורצים בכל דג 3 חתכים אלכסוניים מכל צד. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הפלפל, העגבניות, האננס. מבשלים ומסננים את השעועית. קוצצים את עשבי התיבול, פורסים את הבצל וסוחטים מיץ מליים/לימון.
- מכינים את הרוטב: מניחים בסיר קטן את שמן הקוקוס, מוסיפים את השום והצ’ילי, ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות והאננס וממשיכים להקפיץ 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את הרוטב לפאד תאי וקרם הקוקוס, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את השעועית השחורה.
- מחממים את השמן בווק, מוודאים שהוא חם, ומטגנים את הדגים 4-5 דקות. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים לכל סועד את הדג, את הרוטב בקערה ועשבי התיבול ליד.
אופן הכנה
- חורצים בכל דג 3 חתכים אלכסוניים מכל צד. קוצצים את השום, הג’ינג’ר, הפלפל, העגבניות, האננס. מבשלים ומסננים את השעועית. קוצצים את עשבי התיבול, פורסים את הבצל וסוחטים מיץ מליים/לימון.
- מכינים את הרוטב: מניחים בסיר קטן את שמן הקוקוס, מוסיפים את השום והצ’ילי, ומטגנים על להבה נמוכה-בינונית כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות והאננס וממשיכים להקפיץ 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את הרוטב לפאד תאי וקרם הקוקוס, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את השעועית השחורה.
- מחממים את השמן בווק, מוודאים שהוא חם, ומטגנים את הדגים 4-5 דקות. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים לכל סועד את הדג, את הרוטב בקערה ועשבי התיבול ליד.
הערות
- דגי האמנון אמורים להיות במשקל 400-500 גרם כל אחד
הערות
- דגי האמנון אמורים להיות במשקל 400-500 גרם כל אחד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות