-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.4 קק״ל 4025.9 קק״לפחמימות 34.1 גרם 510.8 גרםשומן 12.3 גרם 184.9 גרםנתרן 92.8 מ״ג 1391.8 מ״גחלבון 2.3 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 104.7 גרםכולסטרול 74.4 מ״ג 1116.5 מ״גסידן 24.1 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 28.8 מ״ג 432.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
פחמימות34 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 268.4 קק״ל 4025.9 קק״לפחמימות 34.1 גרם 510.8 גרםשומן 12.3 גרם 184.9 גרםנתרן 92.8 מ״ג 1391.8 מ״גחלבון 2.3 גרם 34.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 104.7 גרםכולסטרול 74.4 מ״ג 1116.5 מ״גסידן 24.1 מ״ג 361.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 28.8 מ״ג 432.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 268 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
200גרם או 2 שקיות אבקת סוכר
-
3 חלמונים L
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קורנפלור
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
מלית
ציפוי
אופן הכנה
- מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
- מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
- מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ’. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
- מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
- לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.
אופן הכנה
- מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
- מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
- מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ’. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
- מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
- לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן