אלפחורס

קבלו מתכון מעולה של אלפחורס - עוגיה דרום אמריקאית מפורסמת, עדינה, פריכה וסופר טעימה, עם מלית ריבת חלב מפנקת, שקל להכין לבד בבית
קבלו מתכון מעולה של אלפחורס - עוגיה דרום אמריקאית מפורסמת, עדינה, פריכה וסופר טעימה, עם מלית ריבת חלב מפנקת, שקל להכין לבד בבית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.4 קק״ל 4025.9 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 510.8 גרם
    שומן 12.3 גרם 184.9 גרם
    נתרן 92.8 מ״ג 1391.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 104.7 גרם
    כולסטרול 74.4 מ״ג 1116.5 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 361.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 28.8 מ״ג 432.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    34 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.4 קק״ל 4025.9 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 510.8 גרם
    שומן 12.3 גרם 184.9 גרם
    נתרן 92.8 מ״ג 1391.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 34.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 104.7 גרם
    כולסטרול 74.4 מ״ג 1116.5 מ״ג
    סידן 24.1 מ״ג 361.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 28.8 מ״ג 432.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל ארגנטינאי
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
  2. מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
  6. מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ’. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
  7. מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
  8. לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אלפחורס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות