אייריש קרים ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    238 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1823.5 קק״ל 1823.5 קק״ל
    פחמימות 238.0 גרם 238.0 גרם
    שומן 43.4 גרם 43.4 גרם
    נתרן 514.3 מ״ג 514.3 מ״ג
    חלבון 34.0 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 25.0 גרם 25.0 גרם
    כולסטרול 136.6 מ״ג 136.6 מ״ג
    סידן 1156.4 מ״ג 1156.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 1674.2 מ״ג 1674.2 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    238 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1823.5 קק״ל 1823.5 קק״ל
    פחמימות 238.0 גרם 238.0 גרם
    שומן 43.4 גרם 43.4 גרם
    נתרן 514.3 מ״ג 514.3 מ״ג
    חלבון 34.0 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 25.0 גרם 25.0 גרם
    כולסטרול 136.6 מ״ג 136.6 מ״ג
    סידן 1156.4 מ״ג 1156.4 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 1674.2 מ״ג 1674.2 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
  2. מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
  3. מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
  4. מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
  5. מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אייריש קרים ביתי בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות