אזני פיל נוטלה מבצק עלים

מתים על אזני פיל נוטלה מבצק עלים שמוכרים בקונדיטוריות? תכינו לבד בבית בקלות עוגיות פריכות וטעימות שמכינים בצ'יק על בסיס בצק עלים מוכן וממרח שוקולד
מתים על אזני פיל נוטלה מבצק עלים שמוכרים בקונדיטוריות? תכינו לבד בבית בקלות עוגיות פריכות וטעימות שמכינים בצ'יק על בסיס בצק עלים מוכן וממרח שוקולד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.0 קק״ל 1920.3 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 202.3 גרם
    שומן 1.8 גרם 110.6 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 365.5 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 28.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 780.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 21.9 מ״ג 1312.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 32.0 קק״ל 1920.3 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 202.3 גרם
    שומן 1.8 גרם 110.6 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 365.5 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 28.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 14.0 מ״ג
    סידן 13.0 מ״ג 780.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 21.9 מ״ג 1312.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

זיגוג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
  2. פורשים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לשניים שלושה חלקים לאורך.
  3. מורחים כל חלק בשכבה אחידה של ממרח שוקולד ומגלגלים משני הצדדים כך שייפגשו במרכז (כמו ספר תורה).
  4. מקפיאים 30 דקות להקלת הפריסה.
  5. מברישים את הגלילות בחלבון ומגלגלים בסוכר לציפוי.
  6. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  7. פורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ (או קצת פחות אם רוצים עוגיות עדינות יותר) ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים עד להזהבה, מצננים ומגישים. לעוגיות שנשמרות יותר זמן מומלץ לייבש את העוגיות לקראת סוף האפייה: מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אזני פיל נוטלה מבצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות