אזני פיל נוטלה מבצק עלים
מתים על אזני פיל נוטלה מבצק עלים שמוכרים בקונדיטוריות? תכינו לבד בבית בקלות עוגיות פריכות וטעימות שמכינים בצ'יק על בסיס בצק עלים מוכן וממרח שוקולד
מתים על אזני פיל נוטלה מבצק עלים שמוכרים בקונדיטוריות? תכינו לבד בבית בקלות עוגיות פריכות וטעימות שמכינים בצ'יק על בסיס בצק עלים מוכן וממרח שוקולד
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.0 קק״ל 1920.3 קק״לפחמימות 3.4 גרם 202.3 גרםשומן 1.8 גרם 110.6 גרםנתרן 6.1 מ״ג 365.5 מ״גחלבון 0.5 גרם 28.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 38.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 14.0 מ״גסידן 13.0 מ״ג 780.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 1312.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 32.0 קק״ל 1920.3 קק״לפחמימות 3.4 גרם 202.3 גרםשומן 1.8 גרם 110.6 גרםנתרן 6.1 מ״ג 365.5 מ״גחלבון 0.5 גרם 28.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 9.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 38.5 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 14.0 מ״גסידן 13.0 מ״ג 780.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 1312.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 32 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 צנצנת נוטלה
אופן הכנה
- מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- פורשים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לשניים שלושה חלקים לאורך.
- מורחים כל חלק בשכבה אחידה של ממרח שוקולד ומגלגלים משני הצדדים כך שייפגשו במרכז (כמו ספר תורה).
- מקפיאים 30 דקות להקלת הפריסה.
- מברישים את הגלילות בחלבון ומגלגלים בסוכר לציפוי.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ (או קצת פחות אם רוצים עוגיות עדינות יותר) ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה, מצננים ומגישים. לעוגיות שנשמרות יותר זמן מומלץ לייבש את העוגיות לקראת סוף האפייה: מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים עד להזהבה.
אופן הכנה
- מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- פורשים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לשניים שלושה חלקים לאורך.
- מורחים כל חלק בשכבה אחידה של ממרח שוקולד ומגלגלים משני הצדדים כך שייפגשו במרכז (כמו ספר תורה).
- מקפיאים 30 דקות להקלת הפריסה.
- מברישים את הגלילות בחלבון ומגלגלים בסוכר לציפוי.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ (או קצת פחות אם רוצים עוגיות עדינות יותר) ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה, מצננים ומגישים. לעוגיות שנשמרות יותר זמן מומלץ לייבש את העוגיות לקראת סוף האפייה: מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן