-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2401.2 קק״ל 4802.5 קק״לפחמימות 378.3 גרם 756.5 גרםשומן 100.9 גרם 201.9 גרםנתרן 65.1 מ״ג 130.2 מ״גחלבון 8.4 גרם 16.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.9 גרםשומן רווי 7.3 גרם 14.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.9 מ״ג 193.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 441.2 מ״ג 882.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות378 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2401.2 קק״ל 4802.5 קק״לפחמימות 378.3 גרם 756.5 גרםשומן 100.9 גרם 201.9 גרםנתרן 65.1 מ״ג 130.2 מ״גחלבון 8.4 גרם 16.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.9 גרםשומן רווי 7.3 גרם 14.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.9 מ״ג 193.7 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 441.2 מ״ג 882.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2401 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים בו את האטריות עד שמחציתן זהובות ומחציתן ממש שחומות.
- מוציאים את האטריות המטוגנות לצלחת בעזרת כף מחוררת ושומרים בצד.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים במשך כ-7 דקות להזהבה.
- מוסיפים את הגזר המגורד, מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות נוספות.
- מכניסים פנימה את האורז ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.
- כעת שופכים לסיר את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר גם את האטריות, מתבלים, מערבבים ומכסים את הסיר.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-15 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים ומתרכך.
- מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת, מניחים מעל את המכסה ומשאירים את הסיר סגור במשך 10 דקות נוספות.
- מערבבים את תכולת הסיר, מתקנים את התיבול ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה ושפע של בצל מטוגן.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים בו את האטריות עד שמחציתן זהובות ומחציתן ממש שחומות.
- מוציאים את האטריות המטוגנות לצלחת בעזרת כף מחוררת ושומרים בצד.
- מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים במשך כ-7 דקות להזהבה.
- מוסיפים את הגזר המגורד, מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות נוספות.
- מכניסים פנימה את האורז ומטגנים תוך כדי ערבוב כדקה.
- כעת שופכים לסיר את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר גם את האטריות, מתבלים, מערבבים ומכסים את הסיר.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-15 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים ומתרכך.
- מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת, מניחים מעל את המכסה ומשאירים את הסיר סגור במשך 10 דקות נוספות.
- מערבבים את תכולת הסיר, מתקנים את התיבול ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה ושפע של בצל מטוגן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן