
אוזני המן במילוי ריבה וקוקוס
כבר הכנתם אוזני המן במילוי פרג וגם שוקולד והפעם רוצים להפתיע? אופים אוזני המן במילוי ריבה וקוקוס, שאפשר להכין בקלות ביחד עם הילדים
כבר הכנתם אוזני המן במילוי פרג וגם שוקולד והפעם רוצים להפתיע? אופים אוזני המן במילוי ריבה וקוקוס, שאפשר להכין בקלות ביחד עם הילדים
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 222.8 קק״ל 6683.6 קק״לפחמימות 26.4 גרם 792.8 גרםשומן 8.3 גרם 250.1 גרםנתרן 113.5 מ״ג 3404.6 מ״גחלבון 2.2 גרם 65.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 35.1 גרםשומן רווי 5.5 גרם 164.7 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 1048.5 מ״גסידן 11.6 מ״ג 349.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 54.3 מ״ג 1630.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9 -
הכנה 20 דק׳כולל שעה -
פחמימות26 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 222.8 קק״ל 6683.6 קק״לפחמימות 26.4 גרם 792.8 גרםשומן 8.3 גרם 250.1 גרםנתרן 113.5 מ״ג 3404.6 מ״גחלבון 2.2 גרם 65.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 35.1 גרםשומן רווי 5.5 גרם 164.7 גרםכולסטרול 34.9 מ״ג 1048.5 מ״גסידן 11.6 מ״ג 349.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 54.3 מ״ג 1630.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.9 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 223 | כמות מנות 30 |
|---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1 צנצנת ריבת תות
-
100 גרם קוקוס טחון
הגשה
-
1 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: שמים בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח והחמאה ומערבלים 2-3 דקות. מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח ומערבלים עוד דקה. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל ומערבלים עד שהבצק מתגבש. חשוב לא לערבל יותר מדי, רק עד שהבצק מתגבש סביב הוו.
- מאחדים את הבצק עם הידיים ושמים בשקית או עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס.
- למילוי: מערבבים בקערה את מעדן הפרי עם הקוקוס.
- מניחים בכל עיגול בצק כפית נדיבה מהמילוי ומהדקים את 3 הפינות ליצירת אוזן המן. חשוב להדק את הבצק היטב כדי שהמילוי לא יברח.
- אופים במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים מעט ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: שמים בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח והחמאה ומערבלים 2-3 דקות. מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח ומערבלים עוד דקה. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל ומערבלים עד שהבצק מתגבש. חשוב לא לערבל יותר מדי, רק עד שהבצק מתגבש סביב הוו.
- מאחדים את הבצק עם הידיים ושמים בשקית או עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס.
- למילוי: מערבבים בקערה את מעדן הפרי עם הקוקוס.
- מניחים בכל עיגול בצק כפית נדיבה מהמילוי ומהדקים את 3 הפינות ליצירת אוזן המן. חשוב להדק את הבצק היטב כדי שהמילוי לא יברח.
- אופים במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים מעט ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.
הערות
- אפשר לקצר את התהליך ולהשתמש בבצק פריך קפוא מוכן מראש, מופשר לפי הוראות היצרן
הערות
- אפשר לקצר את התהליך ולהשתמש בבצק פריך קפוא מוכן מראש, מופשר לפי הוראות היצרן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
salkfjklksaf
dasdsad

