-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 717.1 קק״ל 1434.2 קק״לפחמימות 16.0 גרם 32.1 גרםשומן 58.6 גרם 117.3 גרםנתרן 1390.6 מ״ג 2781.3 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.8 גרםשומן רווי 23.3 גרם 46.7 גרםכולסטרול 787.5 מ״ג 1574.9 מ״גסידן 116.5 מ״ג 233.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 744.9 מ״ג 1489.8 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 717.1 קק״ל 1434.2 קק״לפחמימות 16.0 גרם 32.1 גרםשומן 58.6 גרם 117.3 גרםנתרן 1390.6 מ״ג 2781.3 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.8 גרםשומן רווי 23.3 גרם 46.7 גרםכולסטרול 787.5 מ״ג 1574.9 מ״גסידן 116.5 מ״ג 233.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 744.9 מ״ג 1489.8 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 717 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 לחמניית המבורגר בינונית
-
4 ביצים L
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כף חומץ 5%
-
4 פרוסות סלמון מעושן
-
1 אבוקדו בינוני
-
2 כפות עירית
רוטב הולנדז
-
60 גרם חמאה
-
2 חלמונים L
-
1 כף מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. חוצים את הלחמנייה לרוחב וקולים את חצאי הלחמנייה במחבת עד שהם מקבלים סימני חריכה.
- מכינים ביצים עלומות: שמים במחבת 3 ס”מ של מים רותחים ומוסיפים את החומץ. כשהמים רותחים שוב, שוברים פנימה בזהירות את הביצים ומבשלים ברתיחה עדינה כ-5 דקות. מוציאים בזהירות בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.
- מכינים רוטב הולנדז: ממיסים את החמאה במחבת קטנה ומסירים מהאש.
- טורפים את הביצים בקערה בינונית בעזרת מטרפה ידנית. מזלפים פנימה את החמאה, לאט ובהדרגה, לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
- קוצצים את העירית.
- מניחים את חצאי הלחמנייה על צלחת, עליהם את הסלמון המעושן והאבוקדו ומניחים בזהירות מעליהם את הביצים העלומות. יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את העירית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. חוצים את הלחמנייה לרוחב וקולים את חצאי הלחמנייה במחבת עד שהם מקבלים סימני חריכה.
- מכינים ביצים עלומות: שמים במחבת 3 ס”מ של מים רותחים ומוסיפים את החומץ. כשהמים רותחים שוב, שוברים פנימה בזהירות את הביצים ומבשלים ברתיחה עדינה כ-5 דקות. מוציאים בזהירות בעזרת כף מחוררת לנייר סופג.
- מכינים רוטב הולנדז: ממיסים את החמאה במחבת קטנה ומסירים מהאש.
- טורפים את הביצים בקערה בינונית בעזרת מטרפה ידנית. מזלפים פנימה את החמאה, לאט ובהדרגה, לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים לימון ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- מגלענים את האבוקדו וחותכים לרצועות.
- קוצצים את העירית.
- מניחים את חצאי הלחמנייה על צלחת, עליהם את הסלמון המעושן והאבוקדו ומניחים בזהירות מעליהם את הביצים העלומות. יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את העירית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן