אגסים ביין לבן בציפוי שוקולד

שי-לי ליפא מכינה אגסים ביין לבן בציפוי שוקולד, קינוח קליל שמתאים לסיומה של ארוחה כבדה. והבונוס? הקינוח נטול גלוטן ומתאים לאירוח בפסח
שי-לי ליפא מכינה אגסים ביין לבן בציפוי שוקולד, קינוח קליל שמתאים לסיומה של ארוחה כבדה. והבונוס? הקינוח נטול גלוטן ומתאים לאירוח בפסח
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    68 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.1 קק״ל 3384.7 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 547.3 גרם
    שומן 11.2 גרם 89.4 גרם
    נתרן 10.0 מ״ג 80.1 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 55.6 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 65.5 מ״ג 524.2 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 25.0 מ״ג
    אשלגן 633.4 מ״ג 5067.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    68 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 423.1 קק״ל 3384.7 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 547.3 גרם
    שומן 11.2 גרם 89.4 גרם
    נתרן 10.0 מ״ג 80.1 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 32.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 55.6 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 65.5 מ״ג 524.2 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 25.0 מ״ג
    אשלגן 633.4 מ״ג 5067.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגסים

ציפוי שוקולד

ציפוי פיסטוק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הג’ינג’ר לרצועות דקות. מגרדים את קליפת התפוז. שוברים את השוקולד לקוביות. קוצצים את הפיסטוק.
  2. מחממים את מיץ התפוזים, היין, הסילאן, הציפורן, הג’ינג’ר וקליפת התפוז בסיר רחב ומביאים לסף רתיחה.
  3. משכיבים את האגסים בתוך הנוזל ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20-15 דקות, עד שהאגסים רכים אך עדיין מוצקים (הופכים את האגסים מדי פעם תוך כדי בישול). מצננים היטב. מסננים את האגסים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  4. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מארי. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  5. טובלים את החצי התחתון של האגסים בשוקולד המומס, ומנערים משאריות השוקולד. טובלים את הרבע התחתון של האגסים בפיסטוק ומניחים בתבנית.
  6. מצננים כשעה במקרר ומגישים.

הערות

  • את שלב בישול האגסים ניתן להכין יום מראש

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגסים ביין לבן בציפוי שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות