פיצוחים מתובלים בג’ינג’ר ופפריקה
שי-לי ליפא מכינה תערובת של פיצוחים מתובלים בקרמל עם פפריקה וג'ינג'ר. מכינים את האגוזים צ'יק צ'אק ויש חטיף מושלם לאירוח או מתנה מקסימה לט"ו בשבט
שי-לי ליפא מכינה תערובת של פיצוחים מתובלים בקרמל עם פפריקה וג'ינג'ר. מכינים את האגוזים צ'יק צ'אק ויש חטיף מושלם לאירוח או מתנה מקסימה לט"ו בשבט
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 420.9 קק״ל 1683.7 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.3 גרםשומן 39.9 גרם 159.4 גרםנתרן 778.0 מ״ג 3111.9 מ״גחלבון 10.7 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.0 מ״ג 500.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 516.6 מ״ג 2066.3 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 420.9 קק״ל 1683.7 קק״לפחמימות 5.3 גרם 21.3 גרםשומן 39.9 גרם 159.4 גרםנתרן 778.0 מ״ג 3111.9 מ״גחלבון 10.7 גרם 43.0 גרםסיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרםשומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 125.0 מ״ג 500.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 516.6 מ״ג 2066.3 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 421 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2כוס או 120 מ"ל מים
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כוס שקדים טבעיים
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1 כוס אגוזי פקאן
-
1 כוס ג’ינג’ר מסוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הג’ינג’ר המסוכר לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
- מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים עד לרתיחה.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, החריפה והמלח ומערבבים. מבשלים כ-1 דקה, עד שהסוכר מתמוסס, והסירופ מבעבע ומסמיך מעט.
- מסירים מהלהבה. מוסיפים את האגוזים והג’ינג’ר ומערבבים עד שהם מצופים בקרמל. משטחים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 10-8 דקות עד שהאגוזים זהובים. נזהרים לא לשרוף.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הג’ינג’ר המסוכר לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
- מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים עד לרתיחה.
- מוסיפים את הפפריקה המתוקה, החריפה והמלח ומערבבים. מבשלים כ-1 דקה, עד שהסוכר מתמוסס, והסירופ מבעבע ומסמיך מעט.
- מסירים מהלהבה. מוסיפים את האגוזים והג’ינג’ר ומערבבים עד שהם מצופים בקרמל. משטחים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 10-8 דקות עד שהאגוזים זהובים. נזהרים לא לשרוף.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן