פיצוחים מתובלים בג’ינג’ר ופפריקה

שי-לי ליפא מכינה תערובת של פיצוחים מתובלים בקרמל עם פפריקה וג'ינג'ר. מכינים את האגוזים צ'יק צ'אק ויש חטיף מושלם לאירוח או מתנה מקסימה לט"ו בשבט
שי-לי ליפא מכינה תערובת של פיצוחים מתובלים בקרמל עם פפריקה וג'ינג'ר. מכינים את האגוזים צ'יק צ'אק ויש חטיף מושלם לאירוח או מתנה מקסימה לט"ו בשבט
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.9 קק״ל 1683.7 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.3 גרם
    שומן 39.9 גרם 159.4 גרם
    נתרן 778.0 מ״ג 3111.9 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 43.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 125.0 מ״ג 500.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 516.6 מ״ג 2066.3 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 420.9 קק״ל 1683.7 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.3 גרם
    שומן 39.9 גרם 159.4 גרם
    נתרן 778.0 מ״ג 3111.9 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 43.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 125.0 מ״ג 500.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 516.6 מ״ג 2066.3 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הג’ינג’ר המסוכר לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  2. מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים עד לרתיחה.
  3. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, החריפה והמלח ומערבבים. מבשלים כ-1 דקה, עד שהסוכר מתמוסס, והסירופ מבעבע ומסמיך מעט.
  4. מסירים מהלהבה. מוסיפים את האגוזים והג’ינג’ר ומערבבים עד שהם מצופים בקרמל. משטחים בתבנית בשכבה אחת.
  5. אופים 10-8 דקות עד שהאגוזים זהובים. נזהרים לא לשרוף.
  6. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצוחים מתובלים בג’ינג’ר ופפריקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות