גבינה כחושה “כנען”

כנאפה סולת וטחינה

כנאפה סולת אפויה בתנור עם טחינה גולמית

תמיד רציתם להכין כנאפה? אודי ואושר מראים לכם איך מכינים את המאפה המתוק בקלי קלות. במקום שערות קדאיף משתמשים בסולת ומקצרים את זמן ההכנה
קמטוטי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד
5:38

מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד

אושר אידלמן מלמד אתכם איך להכין מאפי פילו במילוי מוצרלה ומנגולד שאפשר להכין ביחד עם הילדים. מנה מרשימה לאירוח חלבי בשבועות ובכלל
6:25

לחמניות גבינה וחלבה

אבי לוי מכין לחמניות גבינה וחלבה נפלאות. השילוב המושלם בין הגבינה המלוחה לחלבה המתוקה יוצר לחמניות שמתאימות לארוחת בוקר או כקינוח מתוק אחרי הארוחה