ארוגולה
פרוסות אנטריקוט צרובות עם סלט רוקט ועשבי תיבול
מקסימום רושם וטעם במינימום עבודה: השף משה שגב מכין פרוסות אנטריקוט צרובות עם סלט רוקט ועשבי תיבול ברוטב פיקנטי של בלסמי ואגוזים
סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלמון מעושן
תמרה אהרוני מכינה סלט תפוחי אדמה שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית ירוקה קראנצ'ית ונתחי סלמון מעושן שמוסיף המון טעם
13:14
סמבוסק חצילים וגבינות עם טחינת עגבניות צלויות
אבי לוי מכין סמבוסק חצילים וגבינות, מאפה חמים וטעים של בצק שמרים במילוי חציל מטוגן וגבינה בולגרית - חגיגה בלקנית לארוחה קלילה
7:50
סלט אנדיב מקורמל וגבינה צפתית
הצרפתים נוהגים לאכול אנדיב מבושל ולפעמים גם צלוי. אבי לוי מפתיע במתכון של סלט אנדיב מקורמל עם גבינה צפתית והמון ירוקים
7:25
סלט ירוק עם טוסטונים וגבינה – מנה ראשונה נפלאה לאירוח חלבי
מחפשים מנה ראשונה רעננה וטעימה? תמרה אהרוני מכינה סלט ירוק זריז עם רוטב ויניגרט נהדר. מגישים את הסלט עם טוסטונים וגבינה ונהנים ממרכיב קראנצ'י במנה
0:59
תבשיל עדשים שחורות של שר פיטנס
שר פיטנס מכינה תבשיל עדשים שחורות ללא גלוטן, עם תוספת גזר ועלים ירוקים. משביע, טעים ופשוט להכנה