לומדים לאפות עם
קרין גורן
מה מחכה לכם
תמיד רצית לעשות קורס של קרין גורן
מלכת המתוקים תלמד אתכם אפייה
עכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשריעכשיו זה אפשרי עכשיו זה אפשרי
לרכישת הקורס הקורסמעכשיו אפשר לרכוש את הערכה של קרין גורן במחיר מיוחד לרוכשי הסדנה
הערכה מכילה
- תבנית קפיץ 26 ס״מ עם מכסה וידית אחיזה ונשיאה
- תבנית אינגליש 11 / 33 גובה 7 ס״מ נון סטיק
- תבנית מאפינס 12 שקעים 27 / 35 ס״מ גובה 3 ס״מ נון סטיק
- לקקן מסיליקון 28 ס״מ
- מברשת סיליקון למחירה 30 ס״מ
תוכן הסדנה והשיעורים
תוכן ראשון - איך מכינים את המרנג המושלם
נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
- נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
המדריך השלם לעוגות גבינה
עוגת גבינה היא כמעט מוצר צריכה בסיסי. נלמד לאפות עוגות גבינה בכל הרמות, מעוגת גבינה מהירה ללא הקצפה עד לעוגת גבינה אפויה, לבנה גבוהה ואוורירית שכולנו חולמים עליה
- נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
כל הטיפים להכנת עוגות בחושות מעולות
נעבור מהעוגה הקלאסית המפורסמת עד לעוגת רולדה. נלמד איך לאפות עוגות גבוהות ואווריריות מתמיד, מאפינס וקאפקייקס ועל ההבדל ביניהם
- נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
מי מפחד מבצק רבוך?
נלמד להכין שני סוגי בצק לפחזניות, הראשון מהיר שמכינים בבית בקלות והשני בצק מושקע ומרשים ממש כמו בקונדיטוריות בצרפת. בנוסף ניצור מגוון מילויים, ציפויים ואפילו נכין קישוטי שוקולד בבית
- נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי
קרין גורן חושפת את הסודות באפיית לחם
נלמד להכין לחם ביתי קלאסי, חלות כמו בסופר ולחמים כמו במאפייה. בתאוריה נתעמק בשמרים, בטיפים ובכללים לאפיית לחם בבית ואפילו נגיש קערת לחם במילוי שקשוקה
- נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי נלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירינלמד על שלושה סוגי המרנג, מה ההבדלים ביניהם איזה מרנג יותר יציב ואיזה יותר אוורירי