רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
איך מכינים רוגלך שוקולד בקלות ובמהירות בבית? מצטיידים מראש בבצק מלאווח, ממלאים בשוקולד, מגלגלים ואופים בתנור לקבלת מאפים מתוקים נפלאים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.1 קק״ל 3483.8 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 302.5 גרם
    שומן 6.9 גרם 207.4 גרם
    נתרן 125.8 מ״ג 3774.4 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.9 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 121.8 גרם
    כולסטרול 7.2 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 156.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 40.0 מ״ג 1199.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.1 קק״ל 3483.8 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 302.5 גרם
    שומן 6.9 גרם 207.4 גרם
    נתרן 125.8 מ״ג 3774.4 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 26.9 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 121.8 גרם
    כולסטרול 7.2 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 156.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 40.0 מ״ג 1199.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוגלך

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן. ממיסים את החמאה במיקרוגל.
  2. מערבבים בקערה את הקקאו, הסוכר, הקינמון והחמאה. מצננים כמה דקות בצד, כדי שיהיה נוח למרוח.
  3. מרדדים כל מלאווח בין 2 ניירות אפייה משומנים כדי להפוך אותו ליותר דק וריבועי.
  4. מורחים את השוקולד על ריבוע מלאווח אחד, מכסים בריבוע שני. מכסים בנייר אפייה ומרדדים הכול יחד.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה למשולשים צרים מאוד וארוכים. מגלגלים לרוגלך. חוזרים על הפעולות עם יתר המלאווחים ושארית והמלית.
  6. מניחים את הרוגלך על גבי התבנית, מפזרים מעל מעט סוכר ואופים 25 דקות, להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוגלך שוקולד מבצק מלאווח של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות