בומב גלידה עוגיות קרמל

זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    54 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 2568.0 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 9.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 127.0 מ״ג 1016.0 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 40.0 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 272.0 מ״ג
    סידן 284.0 מ״ג 2272.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 371.0 מ״ג 2968.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • פחמימות
    54 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 2568.0 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 432.0 גרם
    שומן 9.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 127.0 מ״ג 1016.0 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 40.0 גרם
    כולסטרול 34.0 מ״ג 272.0 מ״ג
    סידן 284.0 מ״ג 2272.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 371.0 מ״ג 2968.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שבועות
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית חצי קערה קוטר 22

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומרססים קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  3. שוברים במכות המערוך את העוגיות, כשהן עדיין באריזה. פותחים, שופכים לקערת המיקסר ומערבבים עד שהפירורים מכוסים בקרם.
  4. מעבירים לקערת בומב משומנת ומרופדת בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  5. הופכים את הקערה על צלחת הגשה או על רשת שמניחים על משטח עבודה מצופה ניילון, מחממים מעט את הקערה מבחוץ בידיים או בעזרת מגבת מחוממת, מסירים את הקערה ומקלפים את הניילון.
  6. מחממים את הממרח בטעם קרמל כדקה במיקרוגל, עד שהוא נוזלי. מוזגים על הבומב הקפוא לציפוי. אם רוצים, מקשטים גם בפירורי העוגיות או העוגיות השלמות שנשארו.
  7. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים חצי קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בומב גלידה עוגיות קרמל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות