לביבות תירס וסלסה ירוקה

אושר ואודי מלמדים איך להכין לביבות תירס זהובות, מהירות, פשוטות הכנה וכל כך טעימות עם סלסה ירוקה פיקנטית ושמנת חמוצה
אושר ואודי מלמדים איך להכין לביבות תירס זהובות, מהירות, פשוטות הכנה וכל כך טעימות עם סלסה ירוקה פיקנטית ושמנת חמוצה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 3169.1 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.7 גרם
    שומן 59.2 גרם 237.0 גרם
    נתרן 1802.6 מ״ג 7210.4 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 127.4 גרם
    כולסטרול 83.5 מ״ג 333.8 מ״ג
    סידן 116.3 מ״ג 465.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 1576.7 מ״ג 6306.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    20 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 792.3 קק״ל 3169.1 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 79.7 גרם
    שומן 59.2 גרם 237.0 גרם
    נתרן 1802.6 מ״ג 7210.4 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 127.4 גרם
    כולסטרול 83.5 מ״ג 333.8 מ״ג
    סידן 116.3 מ״ג 465.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    אשלגן 1576.7 מ״ג 6306.8 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

סלסה ירוקה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצה. מסננים את שימורי התירס.
  2. מערבבים בקערה את הפולנטה, הקמח, הסודה והמלח. עושים גומחה במרכז ואליה יוצקים את חלב הקוקוס, השמן והחלמון (שומרים את החלבון בצד). מערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  3. מעבירים את התירס לכוס רחבה וטוחנים מעט בעזרת הבלנדר מוט. מוסיפים לבלילה.
  4. בעזרת המטרפה מקציפים את חלבון הביצה עד שמאוד יציב. מקפלים לתוך הבלילה.
  5. מחממים את המחבת עם מעט שמן, יוצקים כף נדיבה מהבלילה ומשטחים לעיגול בקוטר 10 ס”מ. שומרים על הרווח בין הלביבות. הופכים כאשר נוצרות בועיות קטנות בחלק העליון. מטגנים גם על הצד השני עד להזהבה.
  6. מכינים את הסלסה: טוחנים בבלנדר מוט את כל הרכיבים. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
  7. מגישים את הלביבות יחד עם הסלסה והשמנת החמוצה.

הערות

  • משתמשים במלח לפי הטעם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תירס וסלסה ירוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות