טארט שוקולד קוקוס ללא גלוטן

איילת הירשמן מכינה טארט שוקולד קוקוס מ-5 מרכיבים בלבד! והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ולכן מתאימה לאירוח בחג הפסח
איילת הירשמן מכינה טארט שוקולד קוקוס מ-5 מרכיבים בלבד! והבונוס? העוגה נטולת גלוטן ולכן מתאימה לאירוח בחג הפסח
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.9 קק״ל 6758.7 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 298.4 גרם
    שומן 44.1 גרם 573.1 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 430.9 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.9 קק״ל 6758.7 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 298.4 גרם
    שומן 44.1 גרם 573.1 גרם
    נתרן 29.7 מ״ג 386.2 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 110.6 גרם
    שומן רווי 33.1 גרם 430.9 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 351.0 מ״ג
    סידן 57.4 מ״ג 745.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 37.7 מ״ג
    אשלגן 413.9 מ״ג 5380.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קלתית

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הקלתית: שמים בקערת מעבד המזון את הקוקוס והחמאה ומעבדים קצרות רק עד שהחמאה מתערבבת בקוקוס.
  3. מעבירים לתבנית ומשטחים בידיים, כך שתיווצר תחתית בעובי אחיד ושוליים בגובה 4 ס”מ.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהקלתית מתחילה להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
  5. מכינים את המלית: שוברים את שני סוגי השוקולד לקוביות ושמים בקערה גדולה.
  6. בקערה נפרדת, המתאימה למיקרוגל, שמים את השמנת ומחממים עד לסף רתיחה, 4-5 דקות.
  7. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס ומתקבל קרם אחיד. מצננים מעט.
  8. מרכיבים את העוגה: יוצקים את קרם השוקולד על קלתית הקוקוס הקרה. משהים ל-20 דקות בטמפרטורת החדר.
  9. קוצצים את הפיסטוקים ומפזרים סביב שולי הקרם. שומרים במקרר 5 שעות לפחות (עד לילה) ללא כיסוי. הטארט מוכן כשהמלית יציבה מאוד.
  10. מחלצים מהתבנית, חותכים לפרוסות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט שוקולד קוקוס ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות