
החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט צמחוני, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה כיפית ועשירה עם טעם של פעם. בתיאבון וחג שמח!
איזה תפריטים יפים יש לנו
מרק בצל בכיסוי בצק עלים חגיגי
הצג כתבה
קציצות פראסה צמחוניות
הצג כתבה
מאפה צמחוני במילוי כרובית פיקנטית
הצג כתבה
אורז ירוק בתנור של רון יוחננוב
הצג כתבה
צ’יקן למון ללא הצ’יקן
הצג כתבה
תפוחי אדמה קריספיים ברוטב איולי
הצג כתבה
עוגת ביסקוויטים קרמל מלוח
הצג כתבה
טראפלס שוקולד וויסקי
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- מכינים את הטראפלס ושומרים במקפיא עד להגשה.
- מכינים את עוגת הביסקוויטים ושומרים במקרר.
- מכינים את המאפה הצמחוני ומכניסים למקרר.
יום לפני החג:
- עורכים את שולחן החג.
- מכינים את האורז הירוק ושומרים במקרר.
- מכינים את מרק הבצל ושומרים במקרר.
- מכינים את מנת תפוחי האדמה והאיולי.
יום החג:
- מטגנים את קציצות הפראסה.
- מכינים את הצ’יקן למון ללא הצ’יקן, כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
- מחממים ומטפלים בשאר המנות לפני הגשה.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות








תגובות (0)