
החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבשל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט לילדים לארוחת החג, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה שמחה וצבעונית. בתיאבון וחג שמח!
קציצות פרסה ובשר נפלאות של שי לי ליפא
הצג כתבה
שניצלים מושלמים!
הצג כתבה
לחמניות בשר הכי טעימות

הצג כתבה
קציצות עוף עם אפונה וירקות של יונית צוקרמן

הצג כתבה
אורז אדום משגע ופשוט
הצג כתבה
קרמשניט פרווה שכולם אוהבים
הצג כתבה
מאפינס דבש של קרין גורן
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- מכינים את מאפינס הדבש ושומרים בקופסה אטומה.
- מכינים את קציצות העוף עם האפונה ומכניסים למקרר.
- מכינים את לחמניות הבשר מראש ומכניסים למקרר לפני אפיה.
יום לפני החג:
- עורכים את שולחן החג.
- מכינים את קציצות הפרסה מראש ומקררים.
- מכינים גם את מוס השוקולד ושומרים במקרר. את שבבי השוקולד כדאי לפזר רגע לפני ההגשה.
יום החג:
- מתחילים בהכנת את האורז האדום.
- מוציאים את הלחמניות ואופים בתנור.
- מטגנים את השניצלים.
- מחממים את המנות לפי הצורך.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)