תבשיל קארי הודי עם עוף שיחמם לכם את החורף
ישראל אהרוני לוקח אותנו לטיול בהודו בלי לארוז מזוודות ומכין תבשיל קארי הודי עם עוף והמון תבלינים ארומטיים. אל תשכחו להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
ישראל אהרוני לוקח אותנו לטיול בהודו בלי לארוז מזוודות ומכין תבשיל קארי הודי עם עוף והמון תבלינים ארומטיים. אל תשכחו להגיש עם אורז לספיגת הרוטב הטעים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.6 קק״ל 3165.7 קק״לפחמימות 11.7 גרם 70.3 גרםשומן 38.8 גרם 233.0 גרםנתרן 688.4 מ״ג 4130.4 מ״גחלבון 52.7 גרם 316.2 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.2 גרםשומן רווי 21.9 גרם 131.2 גרםכולסטרול 206.1 מ״ג 1236.9 מ״גסידן 64.5 מ״ג 386.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 54.1 מ״גאשלגן 794.5 מ״ג 4766.9 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 58.3 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 527.6 קק״ל 3165.7 קק״לפחמימות 11.7 גרם 70.3 גרםשומן 38.8 גרם 233.0 גרםנתרן 688.4 מ״ג 4130.4 מ״גחלבון 52.7 גרם 316.2 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 44.2 גרםשומן רווי 21.9 גרם 131.2 גרםכולסטרול 206.1 מ״ג 1236.9 מ״גסידן 64.5 מ״ג 386.9 מ״גברזל 9.0 מ״ג 54.1 מ״גאשלגן 794.5 מ״ג 4766.9 מ״גאבץ 9.7 מ״ג 58.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 528 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 שיני שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
5 כפות שמן קנולה
-
6 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
6 ירכי עוף עם עור בינוניות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
16 בצלי פנינה קטנים
-
1 כף זרעי כמון
-
5 תרמילי הל שלם
-
2 כפיות זרעי כוסברה
-
1קופסת שימורים או 400 מ"ל קרם קוקוס
-
1 כוס מים
-
3 עלי דפנה
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית כורכום
-
1/4 צרור נענערק העלים
אופן הכנה
- כותשים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר במיקרופליין.
- מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומזהיבים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.
- מוסיפים את הבצלים, השום, הג’ינג’ר, הכמון, ההל, הקינמון והכוסברה ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, המים, עלי הדפנה, המוסקט, הצ’ילי והכורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
- קוצצים את עלי הנענע, מערבבים פנימה ומגישים.
אופן הכנה
- כותשים את שיני השום ומגררים את הג’ינג’ר במיקרופליין.
- מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את חלקי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור ומזהיבים את העוף מכל הצדדים כ-10 דקות.
- מוסיפים את הבצלים, השום, הג’ינג’ר, הכמון, ההל, הקינמון והכוסברה ומטגנים כ-3 דקות.
- מוסיפים את קרם הקוקוס, המים, עלי הדפנה, המוסקט, הצ’ילי והכורכום. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
- קוצצים את עלי הנענע, מערבבים פנימה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן