דבורת דבש מתוקה

בואו ללמוד להכין דבורת דבש מתוקה ממרציפן ושקדים - יצירה קטנה וחמודה שיכולה להיות קישוט מושלם לעוגות דבש בכלל, וקינוחי ראש השנה בפרט
בואו ללמוד להכין דבורת דבש מתוקה ממרציפן ושקדים - יצירה קטנה וחמודה שיכולה להיות קישוט מושלם לעוגות דבש בכלל, וקינוחי ראש השנה בפרט
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. לוקחים מעט מרציפן (לי היו שאריות גם של מרציפן בצבע טבעי וגם בצבע צהוב).
  2. מגלגלים לכדורים קטנים, כל כדור מגלגלים לאליפסה (בגודל של קבוקים בערך). כל אליפסה צובטים בקצה ליצירת העוקץ.
  3. דוקרים בקצה של סכין משני הצדדים ליצירת חריצים לכנפיים.
  4. טובלים קצה של פרוסת שקד בטיפטיפה שוקולד מומס ונועצים בעדינות בחריץ - זה החלק הכי עדין של ההכנה, בזהירות שלא יישבר השקד. אם צריך - מרחיבים את החריץ עם סכין (השוקולד הוא ה”דבק” וישמור שהשקד לא ייפול החוצה).
  5. מניחים את הדבורה ומקשטים בשוקולד מומס: מזלפים עיניים וחיוך, ואז 3 פסי רוחב. כדי שהשוקולד לא יימרח אפשר להעביר למקפיא ל5 דקות, שיתקשה. הכי נוח לזלף על נייר אפייה שמונח על מגש או אפילו סתם על מכסה של קופסת פלסטיק, שיהיה נוח להעביר את הדבורים למקפיא.
  6. מניחים על העוגה (אפשר להדביק אותן עם עוד נקודה של שוקולד מומס מתחת לכל דבורה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דבורת דבש מתוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות