עוגת גזר

קבלו מתכון נפלא של עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו
קבלו מתכון נפלא של עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    788 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6000.8 קק״ל 6000.8 קק״ל
    פחמימות 787.9 גרם 787.9 גרם
    שומן 278.4 גרם 278.4 גרם
    נתרן 4131.7 מ״ג 4131.7 מ״ג
    חלבון 76.4 גרם 76.4 גרם
    סיבים תזונתיים 55.4 גרם 55.4 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 61.5 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 638.5 מ״ג 638.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 5582.7 מ״ג 5582.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    788 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6000.8 קק״ל 6000.8 קק״ל
    פחמימות 787.9 גרם 787.9 גרם
    שומן 278.4 גרם 278.4 גרם
    נתרן 4131.7 מ״ג 4131.7 מ״ג
    חלבון 76.4 גרם 76.4 גרם
    סיבים תזונתיים 55.4 גרם 55.4 גרם
    שומן רווי 61.5 גרם 61.5 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 638.5 מ״ג 638.5 מ״ג
    ברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 5582.7 מ״ג 5582.7 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ללא לקטוז
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות. מגרדים גזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
  2. בקערה גדולה טורפים ביצים.
  3. מוסיפים שני סוגי סוכר ושמן ומערבבים היטב. מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים.
  4. מנפים יחד קמח, אבקת סודה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
  5. אופים שעה או עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גזר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות