עוגת בננה ופעמיים מייפל

עוגת בננה ופעמיים מייפל זו עוגת בננה בחושה, פשוטה וזריזה להכנה, עם תוספת אגוזים ועם סירופ מייפל מבפנים וסירופ מייפל גם מעל
עוגת בננה ופעמיים מייפל זו עוגת בננה בחושה, פשוטה וזריזה להכנה, עם תוספת אגוזים ועם סירופ מייפל מבפנים וסירופ מייפל גם מעל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    526 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4402.8 קק״ל 4402.8 קק״ל
    פחמימות 525.8 גרם 525.8 גרם
    שומן 231.9 גרם 231.9 גרם
    נתרן 1487.1 מ״ג 1487.1 מ״ג
    חלבון 59.5 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 20.3 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 531.4 מ״ג 531.4 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 2798.7 מ״ג 2798.7 מ״ג
    אבץ 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    526 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4402.8 קק״ל 4402.8 קק״ל
    פחמימות 525.8 גרם 525.8 גרם
    שומן 231.9 גרם 231.9 גרם
    נתרן 1487.1 מ״ג 1487.1 מ״ג
    חלבון 59.5 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 20.3 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 531.4 מ״ג 531.4 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 2798.7 מ״ג 2798.7 מ״ג
    אבץ 19.1 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הרטבה לאחר האפייה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מועכים בננות במזלג. שוברים גס אגוזים.
  2. טורפים את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  3. מעבירים לתבניות משומנות ואופים עד להזהבה (קיסם שננעץ יוצא יבש) כ-40-45 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ודוקרים בשיפוד כ-20 חורים בכל עוגה.
  5. מחממים את המייפל בסיר קטן ומוזגים על כל עוגה חמה 1/4 כוס מייפל.
  6. מקשטים בצ’יפס בננה (אם רוצים), מצננים ומגישים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בננה ופעמיים מייפל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות