גרנולה שוקולד טבעונית שמכינים בבית

למה לקנות אם אפשר להכין בבית? שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של גרנולה שוקולד טבעונית עם אגוזים ופירות יבשים. מתאימה בדיוק למוזלי של הבוקר
למה לקנות אם אפשר להכין בבית? שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של גרנולה שוקולד טבעונית עם אגוזים ופירות יבשים. מתאימה בדיוק למוזלי של הבוקר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.5 קק״ל 5373.0 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 401.9 גרם
    שומן 14.3 גרם 257.3 גרם
    נתרן 4.5 מ״ג 81.2 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 61.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.8 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 241.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 1374.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    22 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.5 קק״ל 5373.0 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 401.9 גרם
    שומן 14.3 גרם 257.3 גרם
    נתרן 4.5 מ״ג 81.2 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 61.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.8 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 111.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 241.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 1374.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מחממים בסיר קטן שמן קוקוס, סוכר וסירופ מייפל או סילאן על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס לגמרי. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה.
  3. מערבבים שיבולת שועל, אגוזים ואבקת קקאו בקערה (את הפירות המיובשים שומרים לסוף, אחרי האפייה). יוצקים את תערובת השמן על תערובת השיבולת שועל ומערבבים היטב.
  4. מפזרים באופן שווה בתבנית.
  5. אופים 30-25 דקות תוך ערבוב כל 10 דקות עד שהאגוזים זהובים (קשה להבחין האם השיבולת שועל כבר זהובה בגלל צבע הקקאו). מצננים היטב.
  6. מפוררים בידיים את הגרנולה, מוסיפים פירות מיובשים ומערבבים.
  7. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים או במקרר עד חודשיים.

הערות

  • מנת גרנולה = 50 גרם
  • אפשר להחליף את סירופ המייפל בסילאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה שוקולד טבעונית שמכינים בבית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות