עוגיות גריוז למימונה

עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
עוגיות גריוז למימונה זה קינוח מתוק ומטוגן מבצק שמזכיר בצק פסטה, שחותכים לרצועות ומטגנים בשמן עמוק בהדרגה, תוך כדי סיבוב, ליצירת מראה מיוחד
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 5229.6 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 754.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 166.0 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 672.0 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 169.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 40.6 מ״ג 2030.4 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 404.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 34.3 מ״ג 1713.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 5229.6 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 754.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 166.0 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 672.0 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 169.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 40.6 מ״ג 2030.4 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 404.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 34.3 מ״ג 1713.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל מרוקאי
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מעבדים קמח, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים מים בהדרגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק. נותנים לו לנוח 20 דקות בטמפ החדר.
  2. מרדדים את הבצק (הכי נוח על נייר אפייה מקומח קלות) לעלה בעובי 1/2 ס”מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס”מ ובאורך 30 ס”מ.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
  4. משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל “שלפוחיות” (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
  5. מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק.
  6. מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות גריוז למימונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות