תפריט שהילדים יאהבו לארוחת החג

תפריט לילדים לכל מי שמארח קהל צעיר בארוחת ראש השנה ומחפש מתכונים מנצחים שהילדים יחסלו. החל משניצלים מושלמים, דרך אורז אדום וקציצות רכות, עד למוס שוקולד יפה וטעים. כל אלה מחכים לכם בתפריט הזה

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבשל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט לילדים לארוחת החג, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה שמחה וצבעונית. בתיאבון וחג שמח!

 

קציצות פרסה ובשר נפלאות של שי לי ליפא

קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי. צילום-נועם-פריסמן22
קציצות פרסה עם בשר מהמטבח הבולגרי
בכל בית בולגרי או יווני מכינים קציצות פרסה לכבוד החג או סתם ביום חול. שי-לי ליפא כאן עם גרסה בשרית של הקציצות הבלקניות הכי טעימות
שמרו

שניצלים מושלמים!

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

 

לחמניות בשר הכי טעימות

לחמניות ממולאות בשר של יונית צוקרמן
המתכון המושלם של יונית צוקרמן שכבש את הרשת - לחמניות רכות במילוי בשר שאי אפשר להפסיק לאכול
שמרו

קציצות עוף עם אפונה וירקות של יונית צוקרמן

קציצות עוף עם אפונה וירקות שילדים ממש אוהבים
יונית צוקרמן מכינה סיר מהביל של קציצות עוף עם אפונה וירקות שממש כיף לאכול בצהריים. את הקציצות הרכות רכות האלה כל המשפחה תאהב
שמרו

אורז אדום משגע ופשוט

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

קרמשניט פרווה שכולם אוהבים

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

מאפינס דבש של קרין גורן

מאפינס דבש שילדים אוהבים. צילום: דניאל לילה
מאפינס דבש שילדים אוהבים
מאפינס דבש שילדים אוהבים זה מאפים אישיים, קטנים ומתוקים, מתובלים וארומטיים, שאפשר להכין גם בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עוגה עגולה עם חור
שמרו

 

 

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:

  • מכינים את מאפינס הדבש ושומרים בקופסה אטומה.
  • מכינים את קציצות העוף עם האפונה ומכניסים למקרר.
  • מכינים את לחמניות הבשר מראש ומכניסים למקרר לפני אפיה.

יום לפני החג:

  • עורכים את שולחן החג.
  • מכינים את קציצות הפרסה מראש ומקררים.
  • מכינים גם את מוס השוקולד ושומרים במקרר. את שבבי השוקולד כדאי לפזר רגע לפני ההגשה.

יום החג:

  • מתחילים בהכנת את האורז האדום.
  • מוציאים את הלחמניות ואופים בתנור.
  • מטגנים את השניצלים.
  • מחממים את המנות לפי הצורך.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות

קטגוריות

תגובות (0)