תפריט סופר אלגנטי לארוחת החג

תפריט אלגנטי שיהיה גם טעים מאוד, גם יפה מאוד והכי חשוב - מגוון מאוד. כולל עוגת עלי גפן מרשימה, דלעת ערמונים מלאה בכל טוב וקינוחים מפתיעים ושווים במיוחד - כל אלה מחכים לכם בתפריט הזה

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט אלגנטי ומלא סטייל, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה ראויה לסטורי אבל גם טעימה במיוחד. בתיאבון וחג שמח!

 

דלעת ערמונים ממולאת באורז ופרגיות של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

 

סוכריות פילה דג ברוטב עגבניות ולימון

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

עוגת עלי גפן

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

רוסטביף ותפוחי אדמה של תמרה אהרוני

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

אקלר פטנט ב-10 דקות

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 30.12.24
שמרו

כיפות מוס שוקולד ודבש של קרין גורן

"כיפות" מוס שוקולד דבש. צילום: שאטרסטוק
“כיפות” מוס שוקולד דבש
"כיפות" מוס שוקולד דבש זה עוגות מוס אישיות ואווריריות במרקם קטיפתי מפנק, שמכינים בתבניות חצי כדור מסיליקון למראה חגיגי, מרשים ומהמם
שמרו

 

 

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:

  • את כיפות מוס השוקולד מכינים מראש ומקפיאים. מעבירים למקרר שעה לפני ההגשה לשולחן.
  • אקלרים - מכינים את תערובת האקלר ומאחסנים במקרר עד להכנה.

יום לפני החג:

  • עורכים את שולחן החג.
  • מכינים את הרוסטביף עם תפוחי האדמה ושומרים במקרר.
  • מכינים את עוגת עלי הגפן, אופים ושומרים במקרר.
  • מכינים את דלעת הערמונים על כל שלביה ושומרים במקרר

יום החג:

  • מכינים את האקלרים.
  • אופים ומחממים מה שנותר.
  • לבסוף נכין את הסלט הירוק ונגיש הכל לשולחן.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות

קטגוריות

תגובות (0)