החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט אלגנטי ומלא סטייל, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה ראויה לסטורי אבל גם טעימה במיוחד. בתיאבון וחג שמח!
דלעת ערמונים ממולאת באורז ופרגיות של רון יוחננוב
הצג כתבה
סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים
הצג כתבה
סוכריות פילה דג ברוטב עגבניות ולימון
הצג כתבה
עוגת עלי גפן
הצג כתבה
רוסטביף ותפוחי אדמה של תמרה אהרוני
הצג כתבה
אקלר פטנט ב-10 דקות
הצג כתבה
כיפות מוס שוקולד ודבש של קרין גורן
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- את כיפות מוס השוקולד מכינים מראש ומקפיאים. מעבירים למקרר שעה לפני ההגשה לשולחן.
- אקלרים - מכינים את תערובת האקלר ומאחסנים במקרר עד להכנה.
יום לפני החג:
- עורכים את שולחן החג.
- מכינים את הרוסטביף עם תפוחי האדמה ושומרים במקרר.
- מכינים את עוגת עלי הגפן, אופים ושומרים במקרר.
- מכינים את דלעת הערמונים על כל שלביה ושומרים במקרר
יום החג:
- מכינים את האקלרים.
- אופים ומחממים מה שנותר.
- לבסוף נכין את הסלט הירוק ונגיש הכל לשולחן.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)