החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט נטול גלוטן, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה עשירה בטעמים ובצבעים, גם לרגישים וגם לנמנעים. בתיאבון וחג שמח!
סלמון בלימון שום ודבש ב-10 דקות
הצג כתבה
סיגר תפוחי אדמה וכבדים של רושפלד
הצג כתבה
פלפלים קלויים
הצג כתבה
סלט תפוחי אדמה במיונז של מירי כהן
הצג כתבה
עוף עם אורז ופטריות בשקית קוקי של רון
הצג כתבה
תבשיל בשר ושזיפים
הצג כתבה
מגולגלות תמרים ללא גלוטן
הצג כתבה
פאי תפוחים מדפי אורז
הצג כתבה
מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי
יומיים לפני החג:
- מכינים את עוגיות המרנג ומאחסנים.
- מכינים את עוגיות התמרים ושומרים בקופסה.
- מכינים את סלט המיונז ושומרים במקרר בקופסה. את ההרכבה לשמור ליום הארוחה.
- מכינים את סלט הפלפלים ומאחסנים במקרר.
יום לפני החג:
- מסדרים את שולחן החג.
- מכינים את הפנקוטה ושומרים במקרר ללא הרוטב. ביום הארוחה מכינים את הרוטב ושופכים רגע לפני ההגשה.
- מכינים את מנת העוף ושומרים במקרר
- מכינים את הרוסטביף בערב.
יום החג:
- מכינים את הסיגרים עם תפוחי האדמה והכבדים.
- מכינים את הסלמון בתנור.
- מרכיבים ומחממים את המנות הנותרות.
מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות
תגובות (0)