תפריט יצירתי לארוחת החג

הכנו לכם תפריט מיוחד לכל מי שרוצה לצאת מהקופסה ומעדיף מתכונים קצת אחרים. לא תמצאו כאן גפילטע פיש ועוגת דבש, אלא יותר סוכריות פילה דג ועוגת מוס שוקולד עם קרמל

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט יצירתי, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה מיוחדת במינה, שהאורחים לא יוכלו להפסיק לדבר עליה. בתיאבון וחג שמח!

 

דלעת ערמונים ממולאת באורז ופרגיות של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

סלט ירוק עם תפוחים ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

 

סוכריות פילה דג ברוטב עגבניות ולימון

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

לחמניות באן במילוי בשר

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

קיפודי עוף ואורז של אהרוני

שפטה ברנג’י – קיפודי עוף ואורז של אהרוני
כמעט בכל שולחן חג יש מנת קציצות, ובדרך כלל גם תוספת של אורז. למה שלא תנסו לשלב בין השניים? אהרוני מלמד איך מכינים קיפודי עוף ואורז שיככבו על השולחן שלכם
שמרו

בקלאווה עם תפוחים ודבש של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

עוגת מוס שוקולד קרמל שתעשה לכם את החג

סירות תפוחי אדמה אפויות
המנה המושלמת לאירוח, קלה ולעולם לא מאכזבת. הטעם המושלם של תפוחי אדמה בתנור עם טוויסט מיוחד.
  • ישראל אהרוני
  • 19.12.25
שמרו

 

 

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:

  • מכינים את עוגת מוס שוקולד קרמל ונשמור בהקפאה.
  • מכינים את לחמניות הבאן ואת הבשר ושומרים במקרר.
  • מבשלים את קיפודי העוף והאורז, מכסים ושומרים במקרר.

יום לפני החג:

  • עורכים את שולחן החג
  • אופים את דלעת הערמונים שממולאת באורז עם פרגיות ומכניסים למקרר.
  • מכינים את הבקלאווה עם תפוחים ודבש וסוגרים בקופסה.

יום החג:

  • מכינים את סוכריות פילה דג ברוטב עגבניות ולימון ומכניסים לתנור.
  • מאדים את לחמניות הבאן וממלאים בבשר.
  • מחממים את המנות לפי הצורך.
  • לבסוף מכינים את הסלט הירוק עם תפוחים ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות

קטגוריות

תגובות (0)