נסיון – תפריט יצירתי לארוחת החג

החג הגיע אלינו בשעה טובה והגיע הזמן להכין ולתכנן את הארוחה, אבל מאיפה מתחילים? בדיוק בשביל זה הכנו לכם את כל המתכונים הדרושים ליצירת תפריט יצירתי, שיתאים לכל אורח וגם למארחים כמובן. עקבו אחרי המתכונים ומובטחת לכם ארוחה מיוחדת במינה, שהאורחים לא יוכלו להפסיק לדבר עליה. בתיאבון וחג שמח!

מה להכין מתי? לו”ז לימים שלפני החג - פה יהיה טבלה מעוצבת מרמי

יומיים לפני החג:
מכינים את עוגת מוס שוקולד קרמל ונשמור בהקפאה.
מכינים את לחמניות הבאן ואת הבשר ושומרים במקרר.
מבשלים את קיפודי העוף והאורז, מכסים ושומרים במקרר.

יום לפני החג:
עורכים את שולחן החג
אופים את דלעת הערמונים שממולאת באורז עם פרגיות ומכניסים למקרר.
מכינים את הבקלאווה עם תפוחים ודבש וסוגרים בקופסה.

יום החג:
מכינים את סוכריות פילה דג ברוטב עגבניות ולימון ומכניסים לתנור.
מאדים את לחמניות הבאן וממלאים בבשר.
מחממים את המנות לפי הצורך.
לבסוף מכינים את הסלט הירוק עם תפוחים ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים.

מה תצטרכו עבור כל המנות? קבלו את רשימת הקניות המלאה: - זה לא יהיה, יהיה כתבה אחרת של רשימת הקניות